Xigmatek Aurora 240 RGB Sıvı Soğutma Alınır Mı? Performansı İyi Mi?

LeventÜ

Decapat
Xigmatek Aurora 240 sıvı soğutmasını almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan varsa, bilgilendirebilirler mi? Biraz tereddüt ettim almakta, beğenmeyen arkadaşlar olmuş, bu yüzden biraz tereddüt ettim almakta. Tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ml120l ve 240l ikisinde de pompa sorunları var. Şans eseri sızmış olan yeşil sıvıyı farkedip sisteme zarar vermeden sökmüştüm 120l yi ardından aurora 120 aldım sessiz mi sessiz ama fan pwm deil ve 2 hız modlu kontrolcüye bağlı rgb mükemmel ama 2. modda yani 1500 rpm de çalışsa bile ki halen sessiz maalesef soğutma performansı iyi değil çünkü kullandıkları fan statik basınçlı değil auroraya ml120l den çıkan air balance fanı takınca abartmıyorum 10 derece düştü boşta ama ses arttı

ml120l ve 240l ikisinde de pompa sorunları var. Şans eseri sızmış olan yeşil sıvıyı farkedip sisteme zarar vermeden sökmüştüm 120l yi ardından aurora 120 aldım sessiz mi sessiz ama fan pwm deil ve 2 hız modlu kontrolcüye bağlı rgb mükemmel ama 2. modda yani 1500 rpm de çalışsa bile ki halen sessiz maalesef soğutma performansı iyi değil çünkü kullandıkları fan statik basınçlı değil auroraya ml120l den çıkan air balance fanı takınca abartmıyorum 10 derece düştü boşta ama ses arttı
Hobaa ben ne alıcam ya çok kararsız kaldım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı