Xigmatek Aurora 360 fan hızı çok fazla

Ek2ooo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. i9 9900K ve RTX 2070 Ti sistemim var. Xigmatek Aurora 360 sıvı soğutmayı taktım ancak fan hızı aşırı fazla. Kumandadan bir kademe düşürülebiliyor ancak o da fazla. Anakartım MSI Z390. Acaba bu fanların hızlarını nasıl kontrol edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pompayı PUMP FAN girişine takın. Burada pompa tam devirde çalışır. Pompa fanlarını da CPU FAN girişine takıp deneyin.

Pompa fanları dediğiniz radyatorün arksındakiler mi? Normalde soğutucunun kendi takma yeri var oradan ayarlar falan yapılıyor orayı kullanmayayım mı?

Evet hocam. Hepsini bir araya toplayıp CPU FAN girişine takın. PUMP FAN girişine de pompayı takıp deneyin.

Bu arada BIOS tan ayarı değiştiriyorum ancak o da olmuyor. Sistem fanları kısmı da 0 RPM gözüküyor.

Bu arada BIOS tan ayarı değiştiriyorum ancak o da olmuyor. Sistem fanları kısmı da 0 RPM gözüküyor.
Anakart fan girişine takılı değilse olmaz hocam. Dediğim gibi yaparsanız olacaktır.

Teşekkür ediyorum.
@Yener K. Merhaba özel mesaj atmayı göremedim o yüzden buradan yazıyorum. Pompayı pump girişine, radyatöre bağlı olanları cpu fan, arka ve tepedekileri de System fan yerine mi takacağım? Bir de ben sıvı soğutmayı ön tarafa soğuk hava gelecek şekilde konumlandırdım doğru mu yapmışım hocam? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle hocam. Sıvı soğutma konumu da iyi.

Tamam. Rica etsem yasak değil ise forum dışı herhangi bir iletişim adresinizi alabilir miyim?

Tamam. Rica etsem yasak değil ise forum dışı herhangi bir iletişim adresinizi alabilir miyim?
Maalesef yasak hocam. Buradan yardım isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…