Işıkları kapatma şansın bile yok maalesefOffffffffff. AuraSync vb. şeylerle kontrol etme şansım hiç mi yok?
Her marka yapıyor maalesef. Resim de ki ile gerçekteki farklı oluyor geneldeBirde sadece çerçevesi yanıyor, resimdekilerde beyaz homojen fanlar da ışığı yansıtıyor. O sadece fotoğraf mı? Eğer öyleyse bu gerçekten sahtekarlık.
Bir daha görmeden kasa alanı ne yapsınlar.Her marka yapıyor maalesef. Resim de ki ile gerçekteki farklı oluyor genelde![]()
Bu kasa da da olabilir belki. Ama kendi sitesinde de vatan da da böyle değil gibi gözüküyor.Bende Leco Plus rainbow fan var kasanın üstündeki tuştan değişebiliyorum. Neden bu kasada yok anlamadım.
Hocam EN44382 kasa hakkındaki yorumlarınız nelerdir, ben de Vatan'dan hazır sistem olarak almayı düşünüyorum da.Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım, kasanın fanları da tek renk yanıyor. Bu modelin ASUS AuraSync desteği olup olmadığını da bulamadım, BIOS’tan bir şey yapabilme şansım var mı? Anakartım ASUS EX-H410M.
Normal bir kasa, eni biraz küçük, ışıkları tek renk ve fanlara önden bakarsanız ledlerin yaptığı ışık patlamalarını görüyorsunuz. Üstte ve altta mıknatıslı toz filtresi var, alttaki PSU için. Genel olarak orta kalite, bazı yerleri metal bazı yerleri plastik. Üste 240MM sıvı soğutma vb. şeyler takılabiliyor. Alınabilir.Hocam EN44382 kasa hakkındaki yorumlarınız nelerdir, ben de Vatan'dan hazır sistem olarak almayı düşünüyorum da.
Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım, kasanın fanları da tek renk yanıyor. Bu modelin ASUS AuraSync desteği olup olmadığını da bulamadım, BIOS'tan bir şey yapabilme şansım var mı? Anakartım ASUS EX-H410M.
Sağında delikli bir yer var, oradan hava alıyor. Ayrıca hava akışı gerçekten iyi bileşenler ısınmıyor. Ancak RGB'lerden çok bir şey beklemeyin, onlar kötü. PSU da ortalama seviyede. Alınabilir.Dostum kasanın fanları Rainbow içinden de kumanda çıkmıyor diye biliyorum bende bu kasadan alacağım benim de sana sorum var. Kasanın önünde herhangi bir hava çıkışı var mı hava akışı olabilmesi için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.