Xigmatek Glare 7A Deneyimim

Zamanında Vatan'dan bilgisayarı toplandığımda oradaki çalışan ellerinde bu kasadan olduğunu söylemişti. Ben de mecbur bu kasayı almıştım.
Kasa 600W +80 PSU ile geliyor. PSU'nun çok kaliteli olmadığını biliyorum ama çok elektrik kesilen bir binada yaşamama rağmen 2-3 yıl boyunca hiçbir sıkıntı çıkarmadı.
Kasanın önünde 3 adet fan, arkasında 1 adet egzoz fanı bulunuyor. Fanları çıkarmayı denedim ama başaramadım ya çıkmıyorlar ya da zor çıkıyorlar. Kasanın ön tarafında bulunan fanlar tasarim yüzünden pek işe yaramıyor çünkü fanların 1 parmak önünde cam bulunuyor. Mesela ön cam takılıyken overclock yaptığım ekran kartı 78 dereceleri buluyor ama ön camı çıkarınca 65-70 derece arasında oluyor genelde.
Kasanın üst kısmı mesh ızgara yapıda gibi ve toz filtresi bulunuyor. Keşke üstünü o yapıda yapmak yerine ön kısmını yapsalarmış.
Kasanın ön tarafında herhangi bir toz filtresi bulunmadığı için kasayı en geç 3 ayda bir tozlardan arındırmak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00