Xigmatek Kontrolcü LED Bağlantısı nasıl yapılır?

Eples

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, Vatan Bilgisayar'dan Xigmatek Galaxy II Pro RGB Fan kiti satın aldım. Fakat LED bağlantı noktası 3 pinden oluşmaktadır. Elimde 4 Pin bilgisayarın anakartına bağlı bir LED mevcut. Bunu 3 pine çevirme şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için teşekkürler hocam. Fakat LED 4 Pin kontrolcü ise 3 pin 1 pin eksik direkt olarak takayım deniyeyim dedim ama çalışmadı varmı bi çözümü acaba yoksa kontrolcü için farklı led'mi almak gerekiyor?

buradan destek almayı dene...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AT120 modelinden satın aldım.Ancak içinden videoda 3:50 dakikada gösterilen data/mb sync kablosu çıkmadı.Ayrı olarak satın alınabilen bir kablo ise nereden alabilirim.

Videodaki dayı da dahil kimse cevap vermemiş, deneme yanılma yoluyla buldum ben de.
Umarım okumaya gelen herkese faydası olur, sırf bunun için üye oldum.

Kutu içerisinden çıkan Molex (kırmızı Power kablosu) ucuna fanlardan gelen tüm bağlantıları girin.
Fanların yanından çıkan 2 pinli kablolardan birine de LED SW bağlantısına bağlayın.
Artık üst kasanın üst kısmındaki butondan kontrol edebilirsiniz.

Doğru düzgün bilgi vermeden, tık sevdalısı onca YouTuber izledikten sonra işe yaramadıklarını, zaman çaldıklarını fark ettim. Hoşça kalın.

Videodaki dayı da dahil kimse cevap vermemiş, deneme yanılma yoluyla buldum ben de.
Umarım okumaya gelen herkese faydası olur, sırf bunun için üye oldum.

Kutu içerisinden çıkan Molex (kırmızı Power kablosu) ucuna fanlardan gelen tüm bağlantıları girin.
Fanların yanından çıkan 2 pinli kablolardan birine de LED SW bağlantısına bağlayın.
Artık üst kasanın üst kısmındaki butondan kontrol edebilirsiniz.

Doğru düzgün bilgi vermeden, tık sevdalısı onca YouTuber izledikten sonra işe yaramadıklarını, zaman çaldıklarını fark ettim. Hoşça kalın.
Hocam sw kablosunu nereye bağlayacağız ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı