Xigmatek Lamiya vs Corsair Spec Delta

benveflütümle

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.340
Makaleler
1
Çözümler
2
Bu 2 kasadan birisini almak istiyorum fakat hangisidaha iyi soğutur emin değilim.
Kullanacağım sistem:
R5 1600.
Corsair Vengeance LPX 8 GB RAM (2*8)
Gigabyte B450M S2H.
PowerColor RX 5500 XT Red Dragon.
Kingston A400 240GB.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
 
Corsair - Carbide serisinin bir çok farklı türü var hangisini almayı düşünüyorsunuz? İçerisindeki PSU ne bunları da söylerseniz daha kolay bilgi verilebilir. Corsair Carbide Spec 04 kullandım ben hiç memnun değildim kasadan, yan kapakları ayrık duruyordu ve HDD titreşimleri çok fazla kasada etkili oluyordu. Lamiya'yı hiç kullanmadım görünüş olarak gayet hoş duruyor. 1000 lira gibi bir bütçeye çıkmışken cougar'ın kasalarına da bakabilirsiniz.
 
Corsair - Carbide serisinin bir çok farklı türü var hangisini almayı düşünüyorsunuz? İçerisindeki PSU ne bunları da söylerseniz daha kolay bilgi verilebilir. Corsair Carbide Spec 04 kullandım ben hiç memnun değildim kasadan, yan kapakları ayrık duruyordu ve HDD titreşimleri çok fazla kasada etkili oluyordu. Lamiya'yı hiç kullanmadım görünüş olarak gayet hoş duruyor. 1000 lira gibi bir bütçeye çıkmışken Cougar'ın kasalarına da bakabilirsiniz.
Başlıkta da belirttiğim gibi Spec Delta modelini kullanacağım. Cougar'da güzel ama gönlüm Xigmatek tarafında :)
 
Başlıkta da belirttiğim gibi Spec Delta modelini kullanacağım. Cougar'da güzel ama gönlüm Xigmatek tarafında :)
Kusura bakmayın farkedememişim. Benim şuanki sistemim Corsair Spec Delta üzerine kurulu. Vatan'dan OEM hazır sistem almıştım kasa değişikliği yapamıyordum. İlk tecrübelerime göre Corsair beni tedirgin etse de DELTA kasada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kapaklar tam yerine oturdu, yandaki temperli cam da gayet sağlamdı. Kasanın görünüşü şık kesimleri modern. Tek sorunu tutulacak yerleri yok. PSU 550W sizin sisteminizde fazlasıyla yeterli olacaktır. İki kasa arasında görünüm olarak hangisine daha yakınsanız onu alıp arkanıza bakmayın :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı