Xigmatek PSU nasıldır?

224963

Kilopat
14 bin TL civarı PC toplayacağım ama kasa ve PSU konusunda kararsız kaldım almak istediğim model alta koyacağım. Fiyatı bayağı cazip geldi ama PSU hakkında çok bilgi verilmemmiş. Tam ismini ŞU video sayesinde ögrendim sadece 700W 80 Plus diye geçiyor Vatan'da. Kendi sitesinde buldum altta 700W modelinin özellikleri var ama bir şey anlamadım sizce alınır mı sistem ileriye dönük olduğu için 3080 Ti falan çıktında PSU sıkıntı çıkarsın istemiyorum eğer kötüyse kasa ve PSU önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekküler.

Kasa:XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA

Sitesi: XIGMATEK

Toplayacağım sistem:

Ryzen™7 3800X Soket AM4+WraithPrism

MSI GeForce RTX2070 SUPER GAMING X TRIO

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI)

Corsair Force MP300 120GB 1520MB/s-460MB/s NVMe

Samsung 1TB 860 QVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD

CORSAIR 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16

14 bin TL civarı PC toplayacağım ama kasa ve PSU konusunda kararsız kaldım almak istediğim model alta koyacağım. Fiyatı bayağı cazip geldi ama PSU hakkında çok bilgi verilmemmiş. Tam ismini ŞU video sayesinde ögrendim sadece 700W 80 Plus diye geçiyor Vatan'da. Kendi sitesinde buldum altta 700W modelinin özellikleri var ama bir şey anlamadım sizce alınır mı sistem ileriye dönük olduğu için 3080 Ti falan çıktında PSU sıkıntı çıkarsın istemiyorum eğer kötüyse kasa ve PSU önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekküler.

Kasa:XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA

Sitesi: XIGMATEK

Toplayacağım sistem:

Ryzen™7 3800X Soket AM4+WraithPrism

MSI GeForce RTX2070 SUPER GAMING X TRIO

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI)

Corsair Force MP300 120GB 1520MB/s-460MB/s NVMe

Samsung 1TB 860 QVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD

CORSAIR 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16

14 bin TL'lik bir sisteme yakışmaz hocam garanti veremez size sertfikası düşük olan bir kaynak sadece 80+ olarak belirtmiş Bronze Gold veya Silver sertifika yoksa güvenilmesi zor olur sadece güç verir garati vermez.

14 bin TL'lik bir sisteme yakışmaz hocam garanti veremez size sertfikası düşük olan bir kaynak sadece 80+ olarak belirtmiş Bronze Gold veya Silver sertifika yoksa güvenilmesi zor olur sadece güç verir garati vermez.
O fiyatı hakkeden bir kasa değil. O sisteme hiç gitmemiş. Genel olarak Everest, Xigmatek PSU ve kasalardan uzak durun malzeme kalitesi yerlerde oluyor.
Anladım teşekkürler önerebilceğiniz ileriye dönük psu+kasa varmı ?

Ö

Xigmatek PSU'yu 5 sene kullandım hiçbir sorun yaşamadan üstüne sattım ve hala sorunsuz kullanılıyor. Everest, Gamepower, Gameboost vs. gibi merdiven altı bir marka değil ama 2070S ve 3700X için daha kaliteli bir PSU almanızı öneririm.

Sizinde önerebilceğiniz kasa+PSU var mı çünkü baktım kaliteli PSU'lar tek başına zaten 1000 TL civarında

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı