Xigmatek Venom X yüksek fan sesi

mimforeva

Decapat
Katılım
7 Nisan 2019
Mesajlar
26
Yaklaşık 3 haftadır kullandığım fan sesi hariç beni memnun eden bir kasadır kendisi. Fakat sesi dolayısıyla film izlerken geceleri kulaklık takmadığım zamanlarda fanları kapatmak için ne yapmam gerekli?

4 RGB kasa fanı RGB kontrolcüsüne bağlı ve bu kumanda ile uzaktan kontrol edilebiliyor fan hızını da kontrol ediyorsunuz ama ne kadar düşürsem de yine ses var. RGB kontrolcü direk PSU'ya bağlanabildiği için Windows'dan kapatma yada hız ayarı yapılamıyor. Sizce bu fanları kapatabileceğim başka bir RGB kontrolcü mü almalıyım yoksa bir çözümü var mıdır?

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözmüş bulunuyorum. Sorun tamamen işlemci fanında gelen sesmiş. işlemci fanım tam güçe ayarlı olduğu için aşırı çok işlemci fanımdan geliyormuş parmak izi olmasın kasa camını açmamamın beni 1 haftadır uğraştırması sonucudur.
 
Hocam hortlatıyorum ama kusura bakmayın. PC toplama evresindeyim nerdeyse bütün parçalara karar verdim ancak kasa konusunda bir yere varamadım. Bende bu kasayı almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisin? Tecrübelerin nelerdir?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı