Xigmatek X-Power 600W PSU'da Molex bağlantısı mevcut mu?

Hocam yani Molex mi değil mi? :)

Dediğim gibi bunun net bilgisi yok fakat şuna getirmek istiyorum en temelinde Molex bağlantısı eski bir bağlantı 2000'lerde falan kullanıyorduk eski kasalarımda eski fanlarımda vardı. Şu anda tüm PSU modelleri yalan olmasın hangisine bakarsak bakalım Molex bağlantısı veriyor. Olaki ileride bir gün kontrolcüyü devre dışı bırakmak isterseniz esas araştırmanız bakmanız gereken konu şu anakartınız ARGB desteği mevcut mu? Genelde yeni fanlar, yeni kasalar SATA/Anakart üzerindeki bağlantısından güç alıyor. SATA bağlantısı ise zaten kesin olarak mevcut.

Düzenleme: Video üzerinde gördüm... Fanlarınız DC fan, ARGB. Kontrolcü Sata üzerinden güç alıyor. Anakart üzerine bağlantı sağlıyacaksınız. Sata'dan kontrolcüye elektrik vereceksiniz. P
 
Dediğim gibi bunun net bilgisi yok fakat şuna getirmek istiyorum en temelinde Molex bağlantısı eski bir bağlantı 2000'lerde falan kullanıyorduk eski kasalarımda eski fanlarımda vardı. Şu anda tüm PSU modelleri yalan olmasın hangisine bakarsak bakalım Molex bağlantısı veriyor. Olaki ileride bir gün kontrolcüyü devre dışı bırakmak isterseniz esas araştırmanız bakmanız gereken konu şu anakartınız ARGB desteği mevcut mu? Genelde yeni fanlar, yeni kasalar SATA bağlantısından güç alıyor. SATA bağlantısı ise zaten kesin olarak mevcut.

Düzenleme: Video üzerinde gördüm... Fanlarınız DC fan, ARGB. Kontrolcü SATA üzerinden güç alıyor. Anakart üzerine bağlantı sağlıyacaksınız. SATA'dan kontrolcüye elektrik vereceksiniz. P

Hocam PWM olarak kullansam fanları. SYS fan girişi 1 adet mevcut anakartta çoklayıcı alsam işimi görür mü?
 
Sanki anakartın en altında bir tane yuva gördüm gibi fotoğraflarsanız daha iyi olur... Bir de bence ufak ufak sistem değiştirmeye başlayın.

15Dk'ya size fotoğraf atıyorum. Sisteme ekran kartı takviye ettim ama DDR4 sisteme geçecek param yok sistem çok ısındığı için kasa aldım
Sanki anakartın en altında bir tane yuva gördüm gibi fotoğraflarsanız daha iyi olur... Bir de bence ufak ufak sistem değiştirmeye başlayın.

Hocam fotoğraf atamıyorum ekran kartı var hiçbir şekilde gözükmüyor. İnternetten görsel olarak bakabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
15Dk'ya size fotoğraf atıyorum. Sisteme ekran kartı takviye ettim ama DDR4 sisteme geçecek param yok sistem çok ısındığı için kasa aldım.

Hocam fotoğraf atamıyorum ekran kartı var hiçbir şekilde gözükmüyor. İnternetten görsel olarak bakabilir misiniz?

En altta bir tane 3/4pinli bir giriş var sanki etrafına bir bak sys_fan / fns tarzı yazılar var mı?
 

Geri
Yukarı