Xigmatek XCP-A500 GTX 1070 ve R5 1600'ü Besler mi?

Senle tartışmak isterdim ama çok bağnazsın ve hemen saldırıyorsun.

Bağnazlık bir düşünceyi araştırmadan, bilmeden körü körüne savunmaktır. Benim yorumum neydi bir ona bakalım :

Ryzen 1600 TDP değeri 65W.

Ryzen™ 5 1600 Processor for Gaming | AMD

GTX 1070 TDP değeri 150W.

GeForce GTX 1070 | Specifications | GeForce

Toplam 215 ediyor. 384 değil de 300 veriyor olsa dahi yetiyor. Sıkıntısız kullanırsınız bence. Risk alınmaz diye para dökmek gereksiz.

Benim yorumumda değerler karşılaştırılmış. Ve kaynak gösterilerek yapılmış bu iş. Bir de senin yorumuna göz atalım :

384 watt tam verimde verebiliyor orada yazıyor bence besleyemez gibi duruyor o risk alınmaz.

Hikayenin en güzel yerini kalınlaştırdım. Bir tarafta resmi sitelerden alınmış resmi TDP değerleri, bir yanda da kişisel görüş. Baya güzel argümanmış bence.

Kimin bağnaz olduğunu buradan görüyoruz net. Peki kim saldırgan ona da bir göz atalım. Kendisinin yorumuma cevabı :

Kardeşim bu işi bilmediğin açık ama akıl vermesen iyi olur öyle.

Beni saldırgan olmakla itham eden arkadaşımız işi bilmiyorsun moduna girip bana akıl öğretiyor. Ve saldırgan ben oluyorum. Bir insan kendisiyle çelişmesin. Çelişirse gerçekten komik şeyler çıkıyor ortaya.

Beklediğim şey çok basit bak. Benim karşıma bir veri koyarsın. Karşılıklı değerleri karşılaştırarak tartışırız gayet güzel şekilde. En basitinden gelip senin dediğin doğru olabilir der, iyi akşamlar dilersin mevzu biter. Sen boş şekilde bir şeylerle itham ediyorsun beni, Üstüne büyüklük bende kalsın gibi buram buram eziklik kokan bir ego tatminine girmişsin. Daha 40 gündür buradasın. Bu kafada ilerlersen büyüklük değil, cahillik kalır sende. Umarım anlarsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı