Xioami Redmi Note 8 Pro nasıldır?

BlG SMOKE

Centipat
Yer
İstanbul
Babam bu telefon hakkında sistem dosyalarını Play Store üzerinden yüklüyor dedi. Bu telefonu almak mı istemiyor, yoksa gerçek mi? Samsung A50 istiyordum. Şimdi bunu seçtim. Ama babam Samsung istiyor.
(Dalga geçmeyin, babam bence bunu uyduruyor. )

suç bende.istediğiniz kadar gülün.ama bana gülün.bunu bir konu haline getirdim ve sizin vakitlerinizi çaldım.özür dilerim.:(
Note 8 Pro'da IPS ekran var, 2 yıl sonra 150TL'ye kadar düşebilir. Ama Samsung'da Super Amodel yaygın oluyor, 2000 TL'lik telefonun ekranını 400'e takıyorlar.
bunu bilmiyordum.bunu da söylerim.

Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum prosu tabi ki daha iyidir ama şöyle bir gerçek var. Telefonumda bluetooth ve wifi aynı anda bağlanınca internet hızım baya düşüyor ve bunun ilk başta modem kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama modemi 5ghz modem aldım ve sorun çözülmedi başka bir arkadaşımın samsung a50 telefonu vardı ve denediğim de onda hiçbir sorun olmadı normalde aldığı hızı aldı. Ben böyle bir sorun yaşadım bunu dile getirmek istedim. Telefona kötü demiyorum ancak muhteşem gözüyle bakma derim :)
Wifi ve Bluetooth kartı aynı işlevi gördüğünden üzücü bir sorun ama yapacak bir şey yok :/ Bluetooth kulaklık kullanıcısı olduğum halde ben de mecbur kalacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı