Xmax Rio Kullanıcı Yorumu

Ben de aldım birkaç gün önce. Pek rahat gelmedi açıkçası. Sırt minderini koysanız sizi koltuktan atıyor, koymasanız ayrı sıkıntı. Şimdi 2. el satmaya çalışıyorum.

Ben geçen hafta aldım. Akşamları birkaç saat pc de olabiliyorum. Şimdilik rahat ve güzel bence. Acaba sizde neden öyle bir etki yarattı merak ettim ? Bel minderi de gayet iyi dolduruyor arka kısmını güzelce ayarladığında.

Bugün gidip yerinde deneme imkanım oldu. Bence parasını hak etmeyen bir koltuk ben hiç rahat bulmadım. O fiyata ofis çok daha rahat ofis koltukları bulunabilir.

Bu yazımda koltuk hakkındaki düşüncelerimi yazacağım. Yaklaşık olarak alalı 2 ay oldu. Müsait bir zaman buldum ve düşüncelerimi özgürce yazacağım. İlk olarak yaşadığım problemlerden bahsetmek istiyorum. Kol koyma yerleri koltuğa sabit olarak duruyor fakat yüklenildiği zaman dış tarafa doğru esneme yapıyor. 6 ay veya 1 yıl gibi bir kullanımda bunlar ansızın çat diye kırılır mı? diye korkmuyor değilim. Şu anlık bir sıkıntı yok. Boyun yastığını bağlama yeri o kadar dengesiz ki tam enseye denk gelmiyor. Mecburen cırt cırtını açıp elimle boynuma koyuyorum buda koltuktan kalktığınızda yastığın düşmesine sebep oluyor. Bel yastığı bana dibe çok gömülü gibi geldi. Yastığın biraz daha büyük olması hoşuma giderdi. İlerleyen zamanda daha büyük bir bel yastığı veya 2. bir yastık almayı düşünüyorum. Koltukta yayılarak oturduğum için tam olarak bele değil kalça kısmına denk geliyor. Oturup kalkarken sağdan soldan gıcırtılar gelmeye başladı. Henüz gıcırtıların tespiti ve yağ sürmek için vaktim olmadı fakat benim için büyük bir problem arz etmiyor. Masam dengesiz bir masa olduğu için oyun oynarken sıklıkla koltuktan kalktığım için kol koyma yerlerini sürekli elliyorum ve sağa sola çevirme işlemini sürekli yapıyorum. Bozulmayla ilgili bir problem yaşamadım fakat malzeme ne kadar dayanıklı ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Birazda artı yönlerinden bahsetmek istiyorum. Daha önceden de bahsettiğim gibi mutfak sandalyesinden böyle bir koltuğa geçtim. Rahatlık olarak beni aşırı tatmin etti. Bilgisayar açık olmasa bile koltuğu yatırıp üzerinde dinlendiğim zamanlar oluyor. Bel ve boyun yastığı yatış pozisyonuna geçtiğim zaman tam olarak bele ve boyuna denk geliyor. Yumuşaklık ve rahatlık olarak tam istediğim gibi. Masamın yüksekliği eski kullandıklarıma göre biraz alçak. Koltuğu sürekli en düşük pozisyonda kullanmak gerekiyor ve kol koyma yerlerinin inip kalkması sağa sola dönmesi ileri geri gitmesi sayesinde istediğim gibi ayarlamak masayla koltuk arasındaki mesafeyi istediğim gibi ayarlamak gerçekten avantaj sağlıyor. Sabit yapılı olsa muhtemelen burada büyük sıkıntı çekecektim. Koltuğun her hangi bir yerinde deforme olmadı. Malum kış ayındayız ve terletme gibi bir problemle karşılaşmadım.
Genel olarak koltuktan memnunum. Deneme ve tercih etme imkanım olmadığı için sadece internet üzerinden araştırmalarla satın almıştım. Bu fiyata alınabilecek en iyi koltuk mu? tartışılır daha iyisini deneyip belki bulabilirsiniz. Soru soran olursa bir kaç gün gecikmeli olarak her zaman yanıtlayabilirim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı