XMP seçeneklerinde RAM frekansı dışında frekanslar gözükebiliyor. Stabil olması için 2400 MHz tercih edilebilir ama 2666 MHz'de de sorun olacağını sanmıyorum.Benim mi kafam karıştı?
2400 MHz bir RAM nasıl 2666MHz çalışabilir ki?
XMP seçeneklerinde RAM frekansı dışında frekanslar gözükebiliyor. Stabil olması için 2400 MHz tercih edilebilir ama 2666 MHz'de de sorun olacağını sanmıyorum.
Bu bir sıkıntı olduğunu göstermez. Herhangi bir sıkıntı yok.Bilgisayarı geçen garantiye verdim. RAM'ler ve işlemcim değişti. Ardından bilgisayarı aldığımda BIOS'u kontrol ettim ve 2133 ile çalıştığını gördüm daha önce de aynı şekilde 2133 çalıştığını görmüştüm XMP açılınca kendi MHz değerine ulaşmıştı fakat bu sefer anakartın desteklediği Max. MHz değerini gördüm. Garip bir şekilde.
Tamamdır teşekkürler.Bu bir sıkıntı olduğunu göstermez. Herhangi bir sıkıntı yok.
RAM'in MHZ değeri üstü bir değer çıktığını bilmiyordum. Mantıklı da gelmiyor. Mümkün de gelmiyor.XMP seçeneklerinde RAM frekansı dışında frekanslar gözükebiliyor. Stabil olması için 2400 MHz tercih edilebilir ama 2666 MHz'de de sorun olacağını sanmıyorum.
Bu şekilde.RAM'in MHZ değeri üstü bir değer çıktığını bilmiyordum. Mantıklı da gelmiyor. Mümkün de gelmiyor.
Öğrenmiş oldum, şaşkınım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.