Xp Professional version 2011 SP3

beanliyo

Hectopat
XP Professional versiyon 2011 SP3 diye bir sürüm var mı arkadaşlar ? Böyle bir iso indirdim kurdum ve sorunsuz peki bu sürüm varsa en son çıkan sürümünün adı nedir?

XP konusunda lider olan Yamyam abimizi davet ediyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Xp Professional version 2011 SP3 diye bir sürüm varmı arkadaşlar böyle bir iso indirdim kurdum ve sorunsuz peki bu sürüm varsa en son çıkan sürümünün adı nedir?

XP PRO vardır ama versiyon 2011 diye bir şey yok onu kullanıcılar yazmıştır son pack SP3 o kadar başka yok.

Biliyorum ama versiyon diye bir şey var. 2002 falan onlar ne anlam getiriyor ? Yoksa orijinal MSDN sürümlerinde versiyon diye bir şey yok mu?

XP Professional versiyon 2011 SP3 diye bir sürüm var mı arkadaşlar ? Böyle bir iso indirdim kurdum ve sorunsuz peki bu sürüm varsa en son çıkan sürümünün adı nedir?

Her ne kadar XP ci olsam da bunu donanımdan dolayı mecburi kullanmaktayım.
Öncelikle şunu belirteyim yaklaşık 7 yıldır (tahminim) XP işletim sistemi Microsoft tarafından piyasaya sürülmemektedir.
Bu senin görmüş olduğun sürüm belki de yeni modifiye edilmiş bir sürümdür. Ne kadar sağlıklı olduğu ise tartışılabilir.
Kimbilir belki de gerçekten böcüksüz bir işletim sistemidir:D

NOT: Bu iso dosyasını indirdiğine göre ben güvenli olduğunu düşünmüyorum. Yine de kendi sistemimde test edebilir ve gördüğüm böcükler olursa sana bildirebilirim. (eğer linkini bana ulaştırabilirsen)
Birkaç sene önce de benzer bir XP versiyonunu, XP 2008 bir arkadaşımın önerisi ile indirip sisteme kurmuştum. Ciddi bir böcük taraması sonucunda 1 trojan olmak üzere birkaç adet böcük bulmuş ve bunu forumda yayınlamıştım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı