XP sisteme Linux dağıtımı önerisi

XYOXLOXERX

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım bayağı bir eski 2007'den kalma. İşlemci RAM depolama falan bilgim yok ama bildiklerim.
-İşlemci AMD.
-RAM 1GB değil.
-Depolama çok az.
-Windows XP Pro.
Öneri verirseniz sevinirim.
Bu arada bilgisayarı ileride yenileyeceğim. RAM depolama falan sorun olur mu?

Sistem özelliklerinizi bilmiyorsanız şöyle öğrenebilirsiniz. Windows tuşu + R basın. Çalıştır açılacak. msinfo32 yazıp açılan sayfanın ekran görüntüsünü alıp buraya atın. Şuan Windows 10 kullanıyorsunuz galiba. Çalıştırabiliyorsanız zaten Linux'u her türlü çalıştırır diye düşünüyorum.

Sistem özelliklerinizi bilmiyorsanız şöyle öğrenebilirsiniz. Windows tuşu + r basın. Çalıştır açılacak. Msinfo32 yazıp açılan sayfanın ekran görüntüsünü alıp buraya atın. Şu an Windows 10 kullanıyorsunuz galiba. Çalıştırabiliyorsanız zaten Linux'u her türlü çalıştırır diye düşünüyorum.

Dostum hayır bu laptop ben masaüstüme kuracağım ve o Windows XP bilgisayar çalışsa bile Windows bozuk olduğu için açılmıyor bilgisayarcıdan Linux kurdurucam. Bilgisayar açılsa özelliklere bakacağım bildiğim tek şey Win XP olduğu.

Dostum hayır bu laptop ben masaüstüme kuracağım ve o Windows XP bilgisayar çalışsa bile Windows bozuk olduğu için açılmıyor bilgisayarcıdan Linux kurdurucam. Bilgisayar açılsa özelliklere bakacağım bildiğim tek şey Win XP olduğu.

Hocam en azından W7'yi çalıştıracak bir sisteme ihtiyacın var.
Maddi durumun yok ise depodaki parçalardan bir şeyler ayarlayabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı