XP'den 7'ye geçme

Firat Kaya

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bizim dükkanda bir xp bilgisyar var ve bunu Windows 7 yapmak istiyoruz. Fakat kamera programı var ve bu programın ayrlanmaları var.Kısacası o programı silmeden 7'ye nasıl geçicem.
Not: Kamera olduğu için 1TB lik hdd var.

Direk sistemin üzerinde W8 kurmanızı tavsiye ederim. Flash belleğe W8 atıp direk setupu çalıştırmıştım. Kurduktan sonra W7 dosyalarını kaldırdım. Hiçbir şey silinmeden kullanmaya devam ettim.

Format atarken, ekrana 2 seçenek gelecek, Özel ve Yükseltme. Buradan Yükseltme'yi seçersen 7'ye geçersin fakat, eğer program 7'yi desteklemiyorsa yapacak birşeyin kalmaz.

EDİT:En azından böyle biliyorum ben :D

Bildiğim kadarıyla yükseltme yaparken programlar siliniyor yani en azından bende böyle oldu 2 bilgisayarda Windows 8.1 yükseltme yaptım. Birisi Windows 7 diğeri Xp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkdaşlar bilgisayar 10 senelik :D Widows 8.1 kaldırcağını hiç düşünmüyorum. Çünki o kamera programı cpu yu fena yiyor ve xp'de bile kasabiliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı