Xperia Ray Android 4.0.4 Custom Rom ?

ordinaryus

Hectopat
Ben de telefonuma rom yükleyeceğim fakat daha iyi bir custom rom veya bunun güncel sürümü var mı? Telefonum Xperia Ray Android 4.0.4.

Bir sorum daha olacak. Custom romlar ile sd kartı ana depolama alanı olarak kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi Custom ROMu tavsiye edersiniz? Telefonum şuan rootsuz. Nasıl Custom ROM yükleyeceğimi ve SD kartı ana depolama alanı olarak kullanabileğimi anlatırsanız çok memnun olurum.

- - - Güncellendi - - -

Bu konuda bilgili biri bana yardımcı olursa memnun olurum.

[ROM][Ray][JB 4.1.2] Super Jelly Bean™ 8.0 (Perfection)(kitkat themed) [20 Nov'13] - xda-developers
Ben bu rom'u yüklememk istiyorum ama ingilizce bilmediğim için sitede yazılanlardan hiçbir şey anlamadım https://www.technopat.net/forum/and...xperia-ray-cyanogenmod-10-rehber-kurulum.html buradaki gibi yüklesem sorun olur mu? Bir de sd kartı nasıl ana depolama alanı yapabilirim?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar rom'u https://www.technopat.net/forum/and...xperia-ray-cyanogenmod-10-rehber-kurulum.html buradaki gibi kursam sorun yaşarmıyım?

Bozarsanız servise gönderin. Risk tamamen size ait!

0.Sadece unlocked bootlader için!
1.Super jelly bean ve gapps'ı SD karta kopyalayın.
2.Neov için herhangi bir JB Kernel'ı fastboot ile flashlayın. Fusion kernel 5.4 öneririm (ZIP dosyası içinde.)
3.[Opsiyonel] Stok ICS .587 FTF kernel atın simlock.ta hariç.
4. Recovery'e boot edin
5. Full Wipes yapın.
Örneğin:

• wipe data / factory reset
  • wipe cache partition
  • wipe dalvik cache
  • Mounts and storage > wipe system , data and cache
6.Super Jelly Bean Rom'ı flashlayın
8.Cihazınız için gerekli yamaları flashlayın
7.Download sayfasından Gapps'ı flashlayın
8.Boot edin
9.15 20 dk boyunca ROM'un yerleşmesini bekleyin
10.Her 2 günde bir telefonu kapatıp açın
11.Keyfini çıkarın

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı