Xperia X10 Mini Pro Android 4.0 ICS ROM Güncellemesi

Merhaba kolay gelsin. Benim bir sorum var. Benim telefonumum firmware sürümü 2.1.1.a.0.28 bu yönergeler işime yarar mı? Teşekkürler.
 
Kontrol ettim. Yazılım güncel görünüyor. Yükledigim ICS telefonumda sorun yarattı. Bootloader kilidini açınca telefon çekmiyor. ICS yi yüklüyorum daha sonra Bootloader kilidini kapatınca bu kez ICS çalışmıyor. Telefon titriyor ama açılmıyor. Daha sonra orjinal ROM a dönmek zorunda kalıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler...
 
Çok teşekkürler. Son verdiğiniz yönergelerle yaptıktan sonra oldu. Benim şimdi 2 sorum var 1. si Bootloader kapatmam gerekiyor mu kapatmazsam sorun olur mu? 2. si ise telefonda karşının sesi az geliyor hoparlörde de aynı yükseltmek için ne yapabilirim ? Şimdiden teşekkürler...
 
Hocam ben flashtool ile kerneli anlattığınız gibi flashladım, bu kısma kadar anlattığınız gibi sorunsuz geldim bootloader açtım, fakat bir sonraki adıma geçemiyorum, telefonu açarken nAa logosu gelince ard arda geri tuşuna basmama rağmen cwm menüsüne giremiyorum ne yapmam gerekir, yardımını bekliyorum?
 
Herkeze merbaba. Benim bi sorum var ben herşeyi sırasıyla yaptım fakat "nAa Logosu ekranda belirince ClockWorkMod menüsüne girmek için geri tuşuna" defalarca basmama rağmen o menüye giremiyorum. Telefon naa logosu geliyor 1 2 dk sonra kapanıyo tekrar geliyor. Ne yapmam gerek buna nasıl giricem o menüye.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı