Xperia X10 Mini Pro Gingerbread 2.3.7 Güncellemesi

Burada en sık yapılan birkaç hatayı vurgulamak ve hatırlatmak gerekiyor:
1- Gereken her şeyi indirmemek, indirdikten sonra da karmakarışık unzip ya da unrar edip ne nerede ipin uçunu kaçırmak. Planlı ve düzenli olun, acele etmeyin.
2- Root etmeden yazılım kurmaya çalışmak, root işlemi yazılım kurmadan önce cep telefonunuzun kök dizin yetkilerinin açılması demektir, bu yapılmadan yazılım kuramazsınız.
3- Cep telefonunun tanınmaması gibi durumlar olursa o cep telefonu için USB sürücüleri indirip kurmamak. Özellikle Samsung'da karşılaşılsa da başka modellerde de oluyor.

Yardım isteklerinize her zaman yanıt vermeye çalışıyoruz, en iyi yardım için yapmanız gereken madde madde, adım adım verilen rehberde neleri uyguladığınızı yazmanız, nerede hata yaptığınızı muhtemelen o adımlardan birisinde görebileceğiz. Adım adım ekran görüntüsü alabilir, Screencast-O-Matic - Free online screen recorder for instant screen capture video sharing. gibi online bir uygulamayla yaptığınız işlemi kaydedip videosunu paylaşabilirsiniz.

Burada en sık yapılan birkaç hatayı vurgulamak ve hatırlatmak gerekiyor:
1- Gereken her şeyi indirmemek, indirdikten sonra da karmakarışık unzip ya da unrar edip ne nerede ipin uçunu kaçırmak. Planlı ve düzenli olun, acele etmeyin.
2- Root etmeden yazılım kurmaya çalışmak, root işlemi yazılım kurmadan önce cep telefonunuzun kök dizin yetkilerinin açılması demektir, bu yapılmadan yazılım kuramazsınız.
3- Cep telefonunun tanınmaması gibi durumlar olursa o cep telefonu için USB sürücüleri indirip kurmamak. Özellikle Samsung'da karşılaşılsa da başka modellerde de oluyor.

Yardım isteklerinize her zaman yanıt vermeye çalışıyoruz, en iyi yardım için yapmanız gereken madde madde, adım adım verilen rehberde neleri uyguladığınızı yazmanız, nerede hata yaptığınızı muhtemelen o adımlardan birisinde görebileceğiz. Adım adım ekran görüntüsü alabilir, Screencast-O-Matic - Free online screen recorder for instant screen capture video sharing. gibi online bir uygulamayla yaptığınız işlemi kaydedip videosunu paylaşabilirsiniz.

Dün kurtarmak için o kadar çok şey yaptım ki artık hangi işlemi, hangi sırayla, nasıl yaptım toparlamam çok zor.

Ancak bugün sıfırdan başladım işlemleri yapmaya.

Önce FlashTool_0.2.9.1 ile cihazı rootladım, sonra s1tool ile bootloaderı unlock ettim. Kılavuzda anlatıldığı gibi buraya kadar, işlemler başarılı yani. Şimdilik duruyorum. ROM'u flashlamadan önce sağlama almak istiyorum kendimi :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okurların yaptığı bazı hataları tekrar gözden geçirdim ve farkettim ki

1- Root atmadan ROM kurmaya çalışmak,
2- Wipe işlemlerini tam yapmamak

En sık yapılan hatalar olmuş, dikkatli olursanız rehbere uyarsanız oluyor.

S.A.
Ekranda yukarı aşağı giderken yazılarda titreme oluyor. Bunu düzeltebiliyor muyuz ? Bir de pili daha ekonomik kullanmak için hangi ayarları yapmam gerekiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı