Xperia XZ1 vs 2000 TL'ye Sıfır telefon

Katılım
13 Haziran 2014
Mesajlar
2.897
Makaleler
6
Yer
İzmit
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İkinci el XZ1 almayı düşünüyorum. Sizce 2000 TL altına alınabilecek bir telefon mu? Yoksa sıfır başka modellere bakmak daha iyi bir fikir midir? Kronik sorunları ve sizin karşılaştığınız sorunları var mı? Tavsiye eder misiniz? 2000 TL altına başka hangi telefon önerileriniz var?
 
Eğer cihaz temiz kullanılmış ise ikinci el olarak alabilirsin. Fakat ürün hırpalanmış, yazılımsal sorunu vs. var ise J7 Pro'yu önerebilirim.
 
Sony denen firmanın M5 ve Z5 modellerini kullandım kamerası dışında hiçbir işe yaramayacaklarını anladım. Kullandığım iki cihazda da ısınma, donma gibi sorunlar fazlaca vardı. Sonrasında Huawei P9 Lite 2017 geçtim, 8 ay olmuştur daha bir kere takılma, çökme sorunu yaşamadım. Geçmişteki nedenlerden dolayı Sony önermeyeceğim.
Huawei P20 Lite, Huawei P Smart 2019 veya Xiaomi Mi 8 Lite önerebilirim.
 
Xz1 kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor. Kronik sorunları : wifi bazen bağlanamıyor , parmaklar nemliyse parmak okuyucu sizi tanımıyor . REV1 ve REV2 sürümlerinde ekranda dikey çizgiler oluşuyordu. Diğer sürümlerde düzelttiler. Bu telefonu alacaksan kaliteli ekran koruyucu cam ve SPİGEN marka kılıf kullanmanı tavsiye ederim.
Telefon alacaksan 2. el almanı önermem. Sıfır al kafan rahat olsun. 3 kuruş para tasarruf etmek için risk almaya değmez.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı