Xperia Z mi G2 mi ?

vivianas

Hectopat
İyi forumlar,
Arkadaslar bu iki telefon arasinda kaldim şimdi kalkipta G2 nin rakibi Z1 demeyin ona butcem yetmiyor gelelim konuya G2 nin donanimi cidden cok iyi , ekran kaliteside oyle ama gel gelelimki ses tuslari arkada olmasi , kasasinin plastik olmasi , sd kart girisinin olmamasi ( 16 GB alabilirim) gibi durumlar benim icin olumsuz yonleri. Geliyim Xperia Z ye kasa kalitesi cok iyi , goruntusunu cok seviyorum , Sd kart girisi olmasi avantaj ancak donanimi G2 ye gore zayif ve soylenenlere gore ekrani cokta iyi degilmis. Sizce ne yapmaliyim cok kararsiz kaldim. Önerileriniz icin simdiden teşekkur ediyorum .

Not : Xperia z1 ve 32Gb G2 ye butcem yetmiyor...

Hiç kuşkusuz xperia z1 derdim bu iki seçenek sunulsa... Ama sen araştırmanı yapmışın kullanacak olan sensin, renkler ve zevkler tartışılmaz. :)

Recep Baltaş & Özay Şen' in ön incelemesi bulunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı