Gündüz görüş derecesi biraz düşüyo.Sony'nin genel olarak panel tipinden dolayı ekran renkleri soluk oluyor biraz.
Gündüz görüş derecesi biraz düşüyo.Sony'nin genel olarak panel tipinden dolayı ekran renkleri soluk oluyor biraz.
Hayırlı olsun güle güle kullan.Arkadaşlar herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum.
Z1 almaya karar verdim.
Hayatında kaç tane sony xperia'nın z serisini kullandın ?İki telefonda neredeyse aynı. Tasarım tercihini yap. Ben G2'yi seçtim. Eline alan "Bu nasıl telefon lan böyle?" diyor. İlgi çeken bir tasarımı var. Z1 konusunda şu sıkıntı var. Sıkıntı telefonda değil, garanti servisinde. Teleservice. Hayatımda gördüğüm en kötü firma. Ayrıca çok şahit oldum kuyruk sıralarında. Z serisi telefon alanlar genelde su kaçağı ve cam kırılması ile geliyor. Camları çok hassas. Kuzenimdede Z vardı ve camla beraber kasasıda kırılmıştı. Su konusunda şu var kapakçıklar bir süre sonra eskiyor. Eskisi kadar koruyamıyor. Z1 diyorsan yanında dock sarj cihazıda al. Son olarakta lensinde buğulanma oluyormuş. Buna hiç şahit olmadım.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Ben G2 kullanıcısım ama hergün gördüğüm bir seri. Babamda Xperia Go vardı, Abimde Z2, Amcamda Z, Kuzenimde Z ve aile dostumuzdada Z1 vardı.Hayatında kaç tane sony xperia'nın z serisini kullandın ?
Yukarıdaki mesajında sony'i kötülemişsin kötülediğin telefonda temperli(Havalı) cam var lg,samsung,iphone göre çok daha sağlam kasa ve cam'a sahip.Ben G2 kullanıcısım ama hergün gördüğüm bir seri. Babamda Xperia Go vardı, Abimde Z2, Amcamda Z, Kuzenimde Z ve aile dostumuzdada Z1 vardı.
Telefonu neredeyse hergün karıştırıyordum (Z2 ve Z'yi). Hatta yazları arabada çok zaman geçiyordu hep oynuyordum.
Bunlar kullanıcı şikayetleri. İsterseniz G2'ninde birkaç sorunu var. Anlatabilirim.Yukarıdaki mesajında sony'i kötülemişsin kötülediğin telefonda temperli(Havalı) cam var lg,samsung,iphone göre çok daha sağlam kasa ve cam'a sahip.
Yukarıda Sonyi kötülediğimi düşünmüyorum, eğer bütçem olsaydı, z3 alırdım.Yukarıdaki mesajında sony'i kötülemişsin kötülediğin telefonda temperli(Havalı) cam var lg,samsung,iphone göre çok daha sağlam kasa ve cam'a sahip.
Bak güzel kardeşim ben z1'i 1 yıl kadar kullandım telefona yapmadığım işkence kalmadı ama bi türlü bozamadım o telefonları bozmayı başaranlar telefon kullanmasını bilmediklerinden kaynaklanıyor mesela telefon tatlı suda 1.5 metrede 30 dakika kalabiliyor fakat bizim insanımız telefonla denize giriyor sonra hani su geçirmezdi diyor.Bunlar kullanıcı şikayetleri. İsterseniz G2'ninde birkaç sorunu var. Anlatabilirim.
Ve orada açıkça belirttim. Teleservice berbat. Yazının devamını üşendiğim için yazmadım. Korumalı ekran koruyucu ile bu sorun giderilebilir. Ama lens konusunu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.