Xperia Z2 GTA San Andreas ve Asphalt 8

İnternetten alınanlarda durum tam olarak nedir bilmiyorum. Sony Türkiye garantisi varsa ama kargoyla siteye göndermeden de kendin Sony yetkili servisine gidip yaptırabilirsin diye düşünüyorum. Netleştirmek için Hızlıal'a sormanı tavsiye ederim ama.

SD Kart almışken en yüksek hızlı SD kartı al. Bir de almışken en az 32 GB al. Geleceğe yönelik olur.

Olumsuz olarak söyleyebileceğim bir şey geldi aklıma şimdi. Kulaklık. İçinden çıkan kulaklık biraz hayal kırıklığı yarattı açıkçası. Z'de de aynı durum söz konusuydu. Sennheiser marka bir kulaklık almanı tavsiye ederim müzik keyfi için.

Arkadaşım sony xperia z kullanıyordu telefonun diğer marka ürünleri kabul etmediğini sony ürünlerini çalıştırdığını söylüyordu.

Arkadaşımdaki xperia z yi ilk elime aldığımdan beri sony telefon alma isteğim oluştu yakındaki alacağım.

Hayırlı olsun şimdiden. Xperia Z2 daha sağlam ele alınca. Güven hissi veriyor. Z'yi sevmişseniz Z2 daha da güzel gelecektir. @qweqweee Video çeken uygulamalar mevcut ancak hangisi iyi araştırmadım tam olarak. XDA forumlarında güzel uygulamalar bulabilirsin ya da en azından insanların tavsiyelerine ulaşabilirsin eğer İngilizce biliyorsan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı