Peki daha az verdiğin parayla aldığın "üstün" donanımlı cihaz ile onun yazılımı, o daha fazla para vereceğin kadar uyumlu ve iyi çalışıyor mu acaba? (Biraz karmaşık oldu. Dikkatli okuyunca anlaşılıyor)Daha fazla para verip daha düşük donanım mı yoksa daha az para verip daha iyi donanım mı almak daha mantıklı ?
Z2 kullanıyorum imkanım olsa İphone 6 denemek isterdim. IOS kullanmadım ama ne kadar stabil olduğunu biliyorum. Androidde donanıma o kadar para sayıyoruz ama aldığımız performans tatmin edici değil. Hani Apple'ın son reklamlarından birisi var ya; "Donanımı tam yazılımına uygun,yazılımı da donanımına.." diye gidiyor. İşte o reklam da olsa her şeyi özetlemiş bir durumdur.Daha fazla para verip daha düşük donanım mı yoksa daha az para verip daha iyi donanım mı almak daha mantıklı ?
Yahu anladım, çok seviyorsunuz iPhone'u@Emir Erenoğlu büyük ihtimal ban yiyeceğim ama senin yaptığın yobazlık. Ülkemizde çok var zaten. Mesajımı bile okumadan alıntı yapıyorsun. Sen tavsiye verme. Z2'de kal diyeni anlarım ama 1gb ramin iphone'a yetmesi halinde bile donanımı düşük mesajını adeta flood yapar gibi atanı anlamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.