iPhone 5s veya Xperia Z2

Ben adanadayim ve ne yaziik ki sony suan yok burda olsa zaten digerlerine hic bulasmam bile ama o da benim kismetsizligim biraz

@Egemen Sana bir sorum daha olacak. Bu telefona root atma nedir ? Artısı eksisi nedir ve telefonda neler değişir root atmayla ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle düşünebilirsin. Şu anda telefonu Windows'taki Misafir hesabı gibi kullanıyorsun. Yönetici yetkilerine sahip bir hesap lazım sana. Root yetkisi almak bu oluyor yani. Telefonda yapabileceklerinin sınırı ortadan kalkar. Birçok özelleştirme yapabilirsin. Reklamları engelleyebilirsin. Normal şekilde silemeyeceğin gereksiz sistem uygulamalarını silebilirsin. Uygulamaları derin uykuya alabilirsin. Olumsuz taraflarına gelelim. Telefonun stabilliği biraz azalır. Batarya biraz daha hızlı tükenir. Biraz daha ısınır.

Ben aldığım telefonlara Root atmadan duramıyorum. :) Ama normal halinden memnunsan değiştirmene de gerek yok açıkçası.

Dostum İphone tavsiye ederim mükemmel gerçekten çok stabil, rahat ve özellikleri tatminkâr İos farkını ortaya koymuş gerçekten Androidden sonra İos'a geçmem ilaç gibi geldi. İphone 5 beni çok tatmin etti, 5s'inde daha doğrusu İos'un daha iyi olduğunu düşünüyorum, S3 Miniden sonra devrim niteliğinde.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı