Xperia z3 şebeke problemi

KeremKabiloglu

Hectopat
Daha fazla  
merhabalar bana yurt dışından (ırak) xperia z3 marka telefon geldi geleli henüz 13 gün oluyor imei'ni kaydetmedim geldiği günden beri şebekeyle alakalı problemim vardı ilk zamanlarda telefon 4.4.4 sürümündeydi sim kart kilidi çok geç soruyordu aradan 10 gün geçti telefon kendi kendine kapandı açıldı bu sefer açılırken normal olarak sim kart sordu ancak şifreyi giriyorum açılmıyor aradan 1 dakika felan geçiyor ondan sonra açılıyor sim kart kilidi açılıyorda kalıyor. Şu anki problemim ise telefon açılınca sim kart pinini giriyorum aradan 1 dakika geçiyor öyle açılıyor arama yapamıyorum veya aramalar bana gelmiyor arama yaparken uçak modunu kapatın diyor herhangi bir şebeke seçemiyorum şebeke modunu değiştiremiyorum ayrıca örneğin 112'yi arıyorum sesler yok ahize seslerini kontrol ettim çalışıyor yazılımsal dediler ancak telefona 5.0.2 güncellemesi geldi bu gün yaptım hala düzelmedi.

güncel

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı