Xperia Z5 Arka Kamera Buğulanma Sorunu

Bence ver dostum kamera o şekilde olduğu için doğru düzgün fotoğraf bile çekilmiyor. Telefon gelince seni bilgilendiririm. İyi forumlar..

Yeniden merhabalar,

Z5 telefonumu aynı sorundan çarşamba günü Eskişehir'den, Ankara Teleservice'e Yurt İçi Kargo ile yollamıştım. Ürünüm bugün sabahtan kargoya verilmiş. Yani yarın sabah elimde olur. Sana tavsiyem yollayacaksan pazartesi yada salı günleri yolla. Çünkü Teleservice cumartesi-pazar çalışmıyor. Araya haftasonu giriyor yani bu yüzden uzuyor. Saygılarımla..
 
Sanırım tecrübezsin sana en baştan anlatmak daha mantıklı olur. Hem kafana takılan yerlede çözülmüş olur.. Telefonumu önce yedekledim daha sonra telefonu sıfırladım ve kapattım. Kapalı bir biçimde telefonu, kutusuna koydum. Daha sonra tüm belgelerini koydum. Ve son olarak ise küçük bir kağıda sorunumu madde madde yazarak onuda içine koydum. Aparatları koymadım. Daha sonra kutuyu yurt içi kargoya götürdüm paketledim. Orada bir kaç belge doldurdum. İşlem bu kadar yapmanız gereken başka hiçbir şey yok. Saygılarımla..
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı