Telefonun bootloader kilidini kaldırıp root atmıştım ve android sürümü 6.0'dan 5.1'e düşmüştü. Daha sonradan root kaldırıp bootloader'i tekrar kilitleyip Sony'nin kendi yazılımı ile telefonu orjinal yazılımına döndürdüm. Android 6.0 sürümü yüklendi ve kamera bozuldu. Aslında bozuldu denemez sorun şu şekilde .
Arka kameradan video bazen çekiyor ama donarak 01 fps sanki .
Bazende tamamen telefon donuyor. Snapchat'de falan böyle bir prolem yaşamıyorum ama.
Ön kamerada ise fotoğraf çekmeden donmaya başlıyor . Ayrıca ekranda yeşil şeyler belirip gidiyor karıncalanma oluyor çizgiler falan çıkıyor . Bu soruunu nasıl çözebilirim? Android sürümü düşürme yapılabiliyorsa ve düşürürsem düzelir mi ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Arka kameradan video bazen çekiyor ama donarak 01 fps sanki .
Bazende tamamen telefon donuyor. Snapchat'de falan böyle bir prolem yaşamıyorum ama.
Ön kamerada ise fotoğraf çekmeden donmaya başlıyor . Ayrıca ekranda yeşil şeyler belirip gidiyor karıncalanma oluyor çizgiler falan çıkıyor . Bu soruunu nasıl çözebilirim? Android sürümü düşürme yapılabiliyorsa ve düşürürsem düzelir mi ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.