Elektronik XPG 32 GB (2x16 GB) Lancer siyah DDR5 6000MHz CL30 4.899 TL

Tavasapi

Hectopat
Makaleler
3
Ben aynı ürünü 6bn TL'ye aldım fiyat bedava.
Abartmayın hocam evet güzel bir model ve değerleri de gayet ideal fakat fiyatı bedava değil normal, ayrıca siz çok pahalı almışsınız. İlla CL30 olmasın derseniz de CL32 6000Mhz olan diğer marka ve modeller yaklaşık 1000TL daha ucuza bulunabiliyor ve aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok saygılar.

Abartmayın hocam evet güzel bir model ve değerleri de gayet ideal fakat fiyatı bedava değil normal, ayrıca siz çok pahalı almışsınız. İlla CL30 olmasın derseniz de CL32 6000MHz olan diğer marka ve modeller yaklaşık 1000TL daha ucuza bulunabiliyor ve aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok saygılar.

Siz konuyu anladığınıza emin misiniz? Sizin için önemsiz olabilir ama benim için değil! İyi günler dilerim.

Siz konuyu anladığınıza emin misiniz? Sizin için önemsiz olabilir ama benim için değil! İyi günler dilerim.
Dostum istersen 50 bin ver al kimin umurunda? ama anlamadığın konularda ''ben 6K ya aldım bedava'' gibi şeyler yazıp insanları yanlış yönlendirme. Bedava değil piyasa fiyatında zaten, sen sağlam kazık yemişsin. Bunun dışında 6000 CL30 patriot ram var zaten 3900 TL ye satılıyor. Yok g.skill daha kaliteli falan gibi goygoya da gerek yok ne g.skill ne diğer markalar hiç biri chip üreticisi değil hepsi gidip samsung, micron, hynix gibi markalardan alıp üzerine soğutucu blok koyuyor bu kadar daha ötesi yok. Sen yine g.skill daha kaliteli, başarılı diye kendini kandırmak istiyorsan devam edebilirsin sıkıntı değil ama burası bir ''forum'' o yüzden yalan yanlış bilgi verme millete.

Bu varken bir albenisi yok açıkçası.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240929_121343_Chrome.jpg
    Screenshot_20240929_121343_Chrome.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 131

Technopat Haberler

Geri
Yukarı