XPG 512 GB Spectrix S40G alınır mı?

@Motionless IN White Hocam söylediklerinize katılıyorum. S40G ile sorun yaşayan çok kişi oldu. SX8200 Pro'yu ben de öneriyordum. Lakin aldıktan 5 ay kadar sonra sağlığı %98'e düştü. Arada 4K okuma hızı 5 MB/s'ye kadar düşüyor bu da oyunda sorun çıkarıyor. 1:30 dakika boyunca BF1'de harita yüklenmesini beklediğim oluyor. Servisler açıldığında götüreceğim lakin şu an beklemekteyim.

Bundan sonra da kimseye ADATA ürünü öneremem.

Konu biraz eski ama yine de bilgi vermek istedim. Geçen hafta ikinci el olarak aldım bu M2 SSD'yi ve yük altında 65 dereceleri görünce şaşırdım, işlemcim sıvı soğutma olduğu için M2'ye gelen bir hava akışı yoktu. M2'ye bakacak şekilde kasa içerisine 8 cm fan uydurdum klips ile ve hava iyi gelsin diye plastik soğutucuyu da M2'den ayırdım, şimdi yükte 42 derecelerde çalışıyor... Toplamda 361 gün kullanılmış ve 38 TB veri yazılmış üzerine... %92 sağlığı var.

Kaliteli bir soğutucuya sahip M2'ye fazla para vermektense ucuza alıp kendim halletmek benim için daha uygun.

Not: M2'nin ısısına baktığım program full sürüm olmadığı için M2 ısısını gerçek zamanlı göstermiyordu, 65 gördüğüm gibi bilgisayarı kapadım ve M2'yi söktüm, bilgisayarı kapatıp M2'yi sökerken elimi zor değdiriyordum, belki de 70 dereceyi geçti ben fark etmeden. Bu M2'den kullanan varsa üzerindeki soğutucudan derhal kurtulsun derim çünkü soğutmak yerine ısıtıyor gibi geldi bana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı