Adata XPG Spectrix S40G 512 GB nasıldır?

Makaleler
3
Selamlar. C diski olacak şekilde günlük ve biraz da basit oyunlar için kullanacağım 240-250 GB arası bir SSD alacağım. Almışken M.2 SSD almak istiyorum. Bu SSD kasamın içinde şık görüneceğini düşünüyorum. Sizce nasıldır? Bir de şu an kullanmakta olduğum Samsung 850 Evo'ya göre artıları eksileri nelerdir? Kullandığım SSD başka bir bilgisayarda lazım. İkisini aynı anda kullanmayacağım.

600 TL'ye 512 GB olunca baya uygun fiyatlı geldi. Gerekirse RGB ışıklarını sökeriz. Anakartımın termal padli M2 soğutucuları var. Onları kullanabilirim.

Birde kendini frenliyo derken ne kadar bir frenleme? Frenlemiş hali 850 Evo SSD'm den daha hızlı ise hiç sıkıntı olmaz benim için.

Ek olarak Technopat incelemesinde kasa içi hava akışı iyiyse sorun olmaz diye izlemiştim. Benim kasamda ön tarafta 3 tane 120mm Fan içeri hava alıyor. Yukarıda 2 adet 140mm ve egzoz olarak 1 adet 140mm fanım var. Kasa içi hava akışı konusunda sıkıntım yok.

Son düzenleme:
Okuma-yazma hızı gerçek değerini veremiyor. Sökmene gerek yok, RGB yazılım üzerinden veya BIOS üzerinden kapanabiliyor.

Ben amazon.tr üzerinden 600 TL'ye siparişini verdim. Günümüz şartlarında bu fiyata böyle bir SSD yok. Muadili dedikleri şeyler 800-1000 TL arası. Benim RGB gibi bir detayına ihtiyacım da, ilgim de yok. Gerekiyorsa sökerim problem değil. Merak ettiğim konu kendini frenlemiş hali benim 850 Evo'ma karşı iyi midir yoksa kötü müdür? Bir de frenlememiş hali nasıldır?
33.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı