XPG Core Reactor II 850W alınır mı?

Clockworrk

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki PSU almak istiyorum, daha önce 650watt ilk versiyonunu bir arkadaşıma almıştım 3 yıl kadar önce ve hala kullanıyor, bu 2. versiyon olduğu için sanırım extra 600W 12whpwr çıkış bulunuyor. Şu an için RX7900 GRE sahibiyim, ileride tekrar NVIDIA için iyi olur diye düşünüyorum, kendim ve arkadaşım için tekrar bu modeli almak istiyorum.
Çok yazdım esas sorum tabii ki iç yapısı ve kalitesi hakkında, V1 zamanında çok önerilen ve kaliteli olarak adlandırılıyordu fakat V2 modeli nasıldır? Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim.
Saygılarımla.

Core Reactor II modeli de iç yapı olarak iyi bir model, mosfetleri ve kapasitörleri kaliteli seçilmiş. Yalnız yüksek yüklerde (600W üzeri) biraz sesli ve OCP seviyeleri belli değil, HWBusters incelemesinde 5V kanalından çekilen fazla güç sebebiyle PSU'nun öldüğü belirtiliyor (bu konu gönderilen örnekle de ilgiili olabilir ve incelemenin Epilogue/Sonuç bölümünde, Aris bu sorunun çözülmüş olabileceğini ifade etmiş). Bunun dışında diğer verilerine bakınca, PX850G, RM850x Shift ile kıyaslanabilecek bir ünite. Bir de model olarak VE ekli olan var. O, yapı olarak biraz daha düşük seviyede.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı