XPG Defender vs Starker

DenizmeN

Hectopat
İyi günler, geçenlerde pckolik üzerinden bir adet hazır sistem almıştım içinde XPG starker Air kasa vardı linkini bırakıyorum. xpg starker air - Google'da Ara
Bugün tarafıma yapılan dönüşte bu kasanın ellerinde kalmadığını ve bu kasayı kabul edip etmediklerimi sordular diğer kasanın linkini de bırakıyorum. xpg defender - Google'da Ara
2 adet sorum olacak sistem güzeldi o yüzden kasa için bozmaya kıyamadım sizce sıkıntı yaşar mıyım?
Bir de ekran kartı 2. kasaya yatay olarak takılabilir mi?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Her iki kasa da güzel. Bence hangi kasa mevcutsa onu kullanın.

Diğer sorunuza gelirsek,
1865c887-aba5-4eaf-b16a-9281c6b67262.881b0813d3468c40d4ba5c70ac3e262f.jpeg

Böyle bir aparat varsa yatay olarak takabilirsiniz.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Her iki kasa da güzel. Bence hangi kasa mevcutsa onu kullanın.

Diğer sorunuza gelirsek,
Eki Görüntüle 1737554

Böyle bir aparat varsa yatay olarak takabilirsiniz.

Benimle konuşan müşteri hizmetleri bana yatay olarak da takılabileceğini söyledi aparatını gönderirler mi bilemiyorum. Peki dikey ve yatay takılmasında sizce bir fark var mı?

Benimle konuşan müşteri hizmetleri bana yatay olarak da takılabileceğini söyledi aparatını gönderirler mi bilemiyorum. Peki dikey ve yatay takılmasında sizce bir fark var mı?
Kasa içeriğinde varsa gönderirler. Eğer yoksa firma ayrı olarak göndermez.
Üstteki arkadaşın attığı aparatla takarsanız ekran kartı performansında biraz düşüş olur.

Kasa içeriğinde varsa gönderirler. Eğer yoksa firma ayrı olarak göndermez.
Üstteki arkadaşın attığı aparatla takarsanız ekran kartı performansında biraz düşüş olur.

Peki hocam dikey olarak yani kasanın izin verdiği halde taksak herhangi bir performans farkı olur mu ya da ağırlıktan ötürü sıkıntı çıkarır mı sizce? Ekran kartı 3 fanlı.

Peki hocam dikey olarak yani kasanın izin verdiği halde taksak herhangi bir performans farkı olur mu ya da ağırlıktan ötürü sıkıntı çıkarır mı sizce? Ekran kartı 3 fanlı.
GPU destek çubuğu kullanabilirsiniz.
61b7u5wYxOL.jpg

Ben GTX 980 kullanırken kendi imkanlarımla plastik bir çubuk kullanıyordum, illa buna yatırım yapmanız gerekmiyor ama bulursanız şık olur.

Kartı direkt anakarta takarsanız performans düşüşü olmaz. Ekran kartı ağırsa alt kısmına bir destek koyabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı