XPG Gammix D30 16 GB (2x8) DDR4 3200MHz RAM 899TL

OC performansları çok da iyi olmasa da alınılabilir.
Bu modelde iki farklı çip bulunuyor. Birisi ortalama OC performansı sunarken diğeri cidden çok iyi OC yapılıyor. Ortalama olan model ile 3733 CL17 stabil çalışıyor. İyi olan model ile 3600 CL14 stabil çalışıyor. Her iki değerlerde kullananı üzmez.

Güzel fiyat.

Bu modelde iki farklı çip bulunuyor. Birisi ortalama OC performansı sunarken diğeri cidden çok iyi OC yapılıyor. Ortalama olan model ile 3733 CL17 stabil çalışıyor. İyi olan model ile 3600 CL14 stabil çalışıyor. Her iki değerlerde kullananı üzmez.

Hangi marka çipin OC değerleri iyi? Benim kullandığım RAM'lerde Micron çip mevcut OC yapmayı düşünüyorum da.

Sistemimde 2x8 Corsair 3200MHz RAM var bunları yanına alsam, performansta bir düşüş olur mu yoksa aynı marka mı almalıyım?

Güzel fiyat.

Hangi marka çipin OC değerleri iyi? Benim kullandığım RAM'lerde Micron çip mevcut OC yapmayı düşünüyorum da.
Sadece Micron diye belirtmek ile bitmiyor hocam. Bahsettiğim iki çifte Micron. Ancak kodları farklı. Birisi D9ZFW diğeri D9WFL. D9WFL diğer modele göre daha iyi OC performansı sunuyor. Konu açıp, konunun içine Thaiphoon Burner ile çip bilgilerini de ekleyin.

Bende bu RAM'lerden mevcut ama asla Profil 1'de 3200 de bile stabil çalışmıyor, yaklaşık 3000'e kadar düşürdüğümde ancak stabil oluyor diyebilirim.
RAM OC çok anlamam da nerde yanlış yapıyorum acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı