XPG Gammix D30 RAM'ler uyumlu olur mu?

Eee? Kesin uyumlu çalışacaklarının garantisi nereden, onu soruyorum.
Mesajımı tam okumadınız ya da anlamadınz galiba, arkadaşım şu ana kadar bir problem yaşamadığını söyledi ve satıp kit olarak alacağını da ekledi. Burada atılan linklerdeki ramlerle aynı.

Mesajımı tam okumadınız ya da anlamadınz galiba, arkadaşım şu ana kadar bir problem yaşamadığını söyledi ve satıp kit olarak alacağını da ekledi. Burada atılan linklerdeki RAM'lerle aynı.

Gelecek RAM'in arkadaşınızdaki ile birebir aynı olacağı ne malum? Anlamıyorsunuz inatla.

Aynı RAM'de aynı çip bulunmayabilir.

Gelecek RAM'in arkadaşınızdaki ile birebir aynı olacağı ne malum? Anlamıyorsunuz inatla.

Aynı RAM'de aynı çip bulunmayabilir.
Hocam dediğinizi anlıyorum da model kodu aynı olunca nasıl farklı ramler geliyor ben onu anlamadım. Aynı model koduyla aynı ramleri kullanıyor, ben o zaman aynı yerden aynı satıcıdan 2 ram alsam ikisi de farklı mı gelicek? siz böyle diyorsunuz.

Hocam dediğinizi anlıyorum da model kodu aynı olunca nasıl farklı RAM'ler geliyor ben onu anlamadım. Aynı model koduyla aynı RAM'leri kullanıyor, ben o zaman aynı yerden aynı satıcıdan 2 RAM alsam ikisi de farklı mı gelecek? Siz böyle diyorsunuz.

Aynı RAM'den bende vardı. Micron çip vardı. Anlaması zor olmamalı.

Aynı RAM'den bende vardı. Micron çip vardı. Anlaması zor olmamalı.
Dediğiniz olaya bir kere bile rastlamadığım için böyle bir ihtimali ortaya koymadım, demek ki oluyormuş hocam. Anlaması kolay sadece derdimi anlatmaya çalıştım saçma sapan cevaplar verip durdunuz bu da ayrı bir olay.

Çıkarmaz muhtemelen. Ama kit olmadıkları için garantisi yok.

Bu kesin bilgi nereden geliyor?

Reis bu o likte alaacm olanın 1.25 v bende olan 1.35 v

Bu daha iyi olmaz mı;

Reis bu o likte alaacm olanın 1.25 v bende olan 1.35 v

Bu daha iyi olmaz mı;
Hepsi XMP ile 1.35V'da çalışıyor. Al, olmazsa iade edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı