- Makaleler
- 21
Evet yine bir Adata yine bir Adata SSD sorunu ile karşı karşıyayız. Akşam her zamanki gibi bilgisayarı açıyorum bilgisayar direkt BIOS'a attı ben de kapatıp açtım onarım ekranı açıldı, ondan sonra onarım tamamlanamadı dedi. Parçaları sök tak yaptım belki bir şey oldu diye tık yok. En sonunda çareyi HDD'ye yeni Windows kurup oradan diske erişmekte buldum, erişebildim ama diskte bir azalma olmuş yaklaşık 300 GB buhar olmuş. Birkaç tane oyunumu ya gece ruhani varlıklar bilgisayarı açıp imha etti ya da SSD canı istedi onları yedi.
Şimdi tekrar aynı SSD'ye kurulum gerçekleştirdim bir sorun olmadı ancak en yakın zamanda bu üründen kurtulacağım eğer diske komple erişemeseydim garantiye verecektim ancak şimdi kanıtlayamayacağım için bunu yapmayacağım. Zaten SSD'den kurtardığımı sandığım yedekler de bozuk çıktı.
Bu konu bir uyarı niteliğindeydi ben yandım sizler yanmayın.
Şimdi tekrar aynı SSD'ye kurulum gerçekleştirdim bir sorun olmadı ancak en yakın zamanda bu üründen kurtulacağım eğer diske komple erişemeseydim garantiye verecektim ancak şimdi kanıtlayamayacağım için bunu yapmayacağım. Zaten SSD'den kurtardığımı sandığım yedekler de bozuk çıktı.
Bu konu bir uyarı niteliğindeydi ben yandım sizler yanmayın.