Herkse merhaba arkadaşlar. Yeni bir kasa almayı düşünüyorum ve XPG Invader'de karar kıldım. Sizce nasıl bir kasadır. Alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
XPG markasını bilmiyorum ondan dolayı kafadan sallama konuşmayacağım. Sadece tavsiye vermek istedim Kendim Dark diamond Pro mesh kullanıyorum eğer ki RGB takıntınız yoksa bir bakın derim.
Hangi modeli var sizde şuan ?Öneri yapabilir misiniz? Bu fiyatlar da bulabildiğim 2 tane güzel kasa var. Birisi MSI 100R diğeri XPG Invander. Tasarımı dolayısıyla Invander'i seçtim ben. Ama sizin bildiğiniz daha iyi kasalar varsa önerirseniz memnun olurum.
Dark gibi markaları düşünmüyorum. Şu an kullandığım kasa Dark ve çekmediğim kalmadı. Kaliteli bir marka almak istiyorum.
Dark R20.Hangi modeli var sizde şuan ?
![]()
Silverstone Fara R1 Tempered Glass Beyaz ATX Kasa (SST-FAR1W-G) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Silverstone FARA B1 RGB Mid Tower Siyah Kasa Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Takılı Fan Detayları : 1 x 12cm Arka Siyah...www.teknobiyotik.com
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Bunlara bakılabilir. Hepsini de öneririm.Msi Mag Forge 100R Temperli Cam 2X A-Rgb Fan 120Mm Fan Atx Oyuncu Fiyatları ve Özellikleri
Msi Mag Forge 100R Temperli Cam 2X A-Rgb Fan 120Mm Fan Atx Oyuncu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hocam 100R 2 hafta önce 500 TL'ye düştü ama Xpg İnvader her hafta giriyor yine de dediğim gibi 2 fan bence yetersiz sistem için, ek fan almanız lazım bu da size minimum 120MM fan alsanız 30-40 TL olacak tanesi. Tasarım olarak bana sorarsanız gördüğüm en güzel kasadır ama en başta başınızı ağrıtıyor sonra gül gibi geçiniyorsunuz.SilverStone olan biraz bütçemi aşıyor. Gaming Gecesin'de indirime girmesini bekleyeceğim çünkü. MSI 100R'da çok iyi ama Invanderin tasarımının çok albenisi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.