Ben kullanıyorum @Staj Yapan Donanımcı hocamın dediği gibi, kasa gerçekten tasarım anlamında vs. benim gönlümü aldı ve aşık oldum tabii ki bu kötü yönlerini kapatmaz, kasa 2 stok fan ile geliyor bu bütçe için düşük bir rakam Arctic P14 fan aldım 2 adet kasanın tasarımından dolayı güzelim fanlarım kırılacaktı, kasanın önündeki yer ile fanlar arasında milimetre kalıyor bazen fanlar buraya çarpıyor ve kırılacak gibi sesler çıkartıyor Allah'tan fanlar kaliteliydi kırılmadı hafiften kanırttım azcık daha boşluk açtım 2 vida ile sabitledim fanları daha gevşek durması için sıkıntı çıkmadı düzeldi, benim en çok canımı yakan anakart yükseltme vidaları oldu gördüğüm en kalitesiz yükseltme vidalarına sahip, eski Zalman kasamdaki vidaları söküp taktım öyle düzeldi çünkü vida takınca atıyordu bazıları da öyle bir yapışıyor ki Vatan sevdalısı gibi yapışıyordu yükseltme vidasına. Umarım bu sıkıntılar sadece bana gelen üründe vardır ama bu fiyata daha güzel kasalara bakabilirsiniz anakartınızda eğer yeteri bağlantılar yoksa ışıksız kullanırsınız ya da kontrolcü almanız lazım 70-80 TL'ye. Kasada yeterli hava akışı sağlamak için 2 adet Arctic P14 alabilirsiniz ön tarafı kanırtmayı unutmayın İncehesap'da 450 TL'ye alırsınız yine girer indirime ama yine de başka kasalara bakmanızı öneririm 450 TL verdiğinizde işiniz bitmiyor, ekstra fan almanız lazım bu da size 100 TL'ye patlıyor minimum. Yani kasaya 550 TL vermeniz lazım gibi düşünün çünkü 2 fan gerçekten yetersiz kalıyor, ben 2 fan ile ancak sıcak havayı tahliye ediyorum Arctic fanlarım çok güzel üflüyor çok zahmetli ama gülü seven dikenine katlanır dedim uğraştım güzel oldu. Ayrıca hocam Dark markasına ön yargılı yaklaşmayın kasayı adam akıllı düzeltmek için Dark'ın kasasını alan abimin kutusundan çıkan yükseltme vidasını sökmek için gelen aparat olmasaydı hiçbir şey yapamazdım 2 kasayı topladım anca düzeldi kasa öyle diyeyim.
Hocam 5 tane fan mevcut. Fan konusu sorun değil. Altta bulunan ışıklandırma çok önemli değil benim için. Bunlar göz ardı edildiği zaman sizce alınabilecek bir kasa mı?