XPG Invader alınır mı?

Sorum beyazımı siyahımı.

Beyaz stokta bulamadım ben ancak örneğin ışıklı bir kasa yapacaksanız beyaz ile RGB ışıklar çok güzel gider tabii siyah ile de güzel olur ama beyazla daha bir hoş gelir göze, sade LED'li fanlar ya da benim gibi ışıksız fanlar ile kuracaksanız siyah :).

Kasayı ve bileşenleri frost temalı yapacaksanız uyumluluk açısından beyaz. Kasaya klasik renkte bileşenler koyacaksanız siyah.

Siyah benim hayatımdaki tek renk bari en önemli kisişel eşyamda siyah olsun bari.
Beyaz stokta bulamadım ben ancak örneğin ışıklı bir kasa yapacaksanız beyaz ile RGB ışıklar çok güzel gider tabii siyah ile de güzel olur ama beyazla daha bir hoş gelir göze, sade LED'li fanlar ya da benim gibi ışıksız fanlar ile kuracaksanız siyah :).

RGB hastalığım yok hastalığım performans.

Siyah benim hayatımdaki tek renk bari en önemli kisişel eşyamda siyah olsun bari.

RGB hastalığım yok hastalığım performans.
O zaman siyah alın hocam, zaten kasanın ön tarafına RGB taksanız dahi çok belli olmaz yandan ışık hüzmeleri çıkar ön kapağı çıkarmadığınız sürece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı