XPG INVADER kasa ARGB bağlantıları

mEHMETTTTT

Picopat
Arkadaşlar B450M PRO M.2 V2 anakartım var. Bu anakartta ARGB ve RGB girişleri yok. Sadece jled girişi var. Bir arkadaş bana ön paneldeki ARGB kısmı SATA olarak geliyor dedi. Yani o konuda bir sıkıntım yok ancak çoğu sitede fanlar için ARGB diyor ve kasada kontrolcü olmadığı söyleniyor. Anakartımda ARGB ve RGB girişi olmadığı için nasıl bir bağlantı yapmam gerekli?

1607260800292.png

Arkadaşlar B450M PRO M.2 V2 anakartım var. Bu anakartta ARGB ve RGB girişleri yok. Sadece jled girişi var. Bir arkadaş bana ön paneldeki ARGB kısmı SATA olarak geliyor dedi. Yani o konuda bir sıkıntım yok ancak çoğu sitede fanlar için ARGB diyor ve kasada kontrolcü olmadığı söyleniyor. Anakartımda ARGB ve RGB girişi olmadığı için nasıl bir bağlantı yapmam gerekli?

Eki Görüntüle 767306

Eğer ARGB kontrolöre bağlayıp tuşla kontrol edecekseniz sorun yok fakat anakarta bağlayıp yazılım üzerinden kontrol edemezsiniz bu anakartta 3 pin ARGB portu yok.

Anakartına takamazsın, ARGB girişi bulunmamakta.
Kasanın kendi kontrolcüsü var, o yüzden anakartına takmadan kasanın üstündeki LED değiştirme tuşu ile efektleri değiştirebiliyorsun.
Ayrı oalrak kontrolcü almaya gerek yok.
Olan var olmayan var, konuda da belirtmiş zaten. Olmayanlar için ne yapabilirim diye soruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı