XPG Invader kasamın hava akışı nasıl?

PSU lar 10 yıl garantili oluyor genelde kolay kolay bişi olmaz diye düşünüyorum. Sistemin gayet iyi bütçeyi zorlamadan yenilerini alırsın.

AM5 alman ekstra iyi işlemcin yetersiz geldiği zaman anakart değişmeden işlemci yükseltirsin çiçek gibi

PSU lar 10 yıl garantili oluyor genelde kolay kolay bişi olmaz diye düşünüyorum. Sistemin gayet iyi bütçeyi zorlamadan yenilerini alırsın.

AM5 alman ekstra iyi işlemcin yetersiz geldiği zaman anakart değişmeden işlemci yükseltirsin çiçek gibi
Evet hocam ileride bir 7800x3D atıldı mı 10 yıl götürür 😄 İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim size.

9800x3D alırsın yav
2K kullanacağım için 7600x gibi 5.5 GHz'de çalışan bir canavarın epey bir götüreceğini düşünüyorum hocam açıkçası zaten 😄 Hocam bir de eğer bu kasa PSU uyumu işinden anlıyorsanız konu açtım bir bakabilir misiniz acaba?

Kasanın yan tarafında sıvı soğutucu bölmesi var. Soğutucuyu oraya takıp üst kısma kasa içi sıcak havanın tahliyesi için egzoz fan taksan daha iyi olur. Kasanın ön kapağını açıyorsan toz filtresi takılı kalsın. 2 3 derece belki sıcak olur ama toz girmez.
Su pompasının sağlığı için üst daha iyi. 3 gün önce öyleydi kasam zaten. Filtre takılı, yazdığım gibi yıkandığı için yok fotoğrafta.

Bir de öne takılınca temiz havayı radyatör sömürüyor. Benim için ekran kartının serin kalması daha önemli çünkü işlemcim zaten 55 dereceyi geçmiyor gaming esnasında.

Gayet iyi, hiç bir sorun yok. Radyatörü yukarıya konumlandırmanız iyi olmuş. Kullandığım kasamda RAM slotlarımdan kaynaklı radyatörümü ön tarafta kullanıyorum. FAN yönleri ve hava akışı en doğru böyle olabilirdi.
RAMlerimle arasında 1 cm kalıyor hocam bir de Arctic'in radyatörü çok kalın. Montaj zor ama soğutma olunca göz ardı ediyorum açıkçası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı