XPG K Mesh kasa Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucuyu destekler mi?

REVENQUEL

Kilopat
Yer
Kuşadası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
GSkill Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL32 DDR5 DUAL F5-6000J3238F
Ekran kartı
Palit RTX4070Ti Jetstream 12GB 192Bit GDDR6X
Anakart
ASUS PRIME B650M-K DDR5 S+V+GL AM5 (mATX)
Selam, Thermalright Peerless Assassin 120 SE satın almaya karar verdim. XPG K Mesh kasa kullanıyorum, kasamın hava soğutma desteği 160mm RAM'lerden dolayı soğutucunun ön fanını 5mm kadar yukarı takarak kullanmayı düşünüyorum ama teknik bilgim yetersiz olduğundan emin olamadım. Anakartım ARGB destekliyor mu onu bile tam bilmiyorum. Bilgilere bakarak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Kasa: XPG K Mesh (750W)

Aynı kasa bende de var. Siz muhtemelen şimdiye bir şeyler almışsınızdır ama bilgi olsun diye yazayım🙂. Xpg k mesh kasaya Thermalright Peerless Assassin 120 SE rahatlıkla sığıyor. Ben de ön fanı biraz yukarıda kullanıyorum. 7500f'yi cinebench testinde 60-65 derece aralığında tutuyor(Stok fan ile direkt 95 dereceyi görüp biraz performans kaybıyla testi tamamlıyordu.). Ben biraz termal macunu sürerken acemilik etmiş olabilirim. O haliyle böyle.

Kasa ile ilgili bilgi ararken bu konuyu buldum😀. Hiçbir video yok. Kendi sitesinde bile bir bilgi yok😀. Kasayı pek tavsiye etmiyorum. Ön taraf çok zor çıkıyor. Ön taraftaki filtreyi de çıkaramadım. Sanırım üstündeyken temizlemek lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı