XPG Pylon 550W Kutu açılımı

Hayırlı olsun öncelikle. Açıkçası ben kutuyu açtığımız da ekran kartı çıkacağını sanmıştım.

"Kutuyu açtığımızda güç kaynağı bizi karşılıyor;"

Sanmıyorum hocam. Zalman N5 MF ile CPU kablosu konusunda sorun yaşayan oldukça fazla kişi var. Ben RAM'lerimin gelmesini bekliyorum, hala montaj yapmadım. Kabloların kalınlığından ziyade kasa kaynaklı bir durum.

Benim de parçalar daha tam gelmedi. Geçici olarak eski bileşenleri monte ettim. Bu hafta her şey tamamlanacak gibi duruyor. O zaman sıfırdan konu açıp paylaşacağım montajda başıma gelenleri. Eğer sisteminizde HDD yoksa kızakları çıkarın hocam. Kullanılmayan kabloları oraya atarsınız. Yoksa arka kapak zor kapanıyor.

Tek bir şey merak ediyorum kutunun üstünde jelatin var mıydı? Bana gelen üründe kendileri jelatin yapmış gibime geldi merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Alperyt
Evet, vardı.
Hayırlı olsun öncelikle. Açıkçası ben kutuyu açtığımız da ekran kartı çıkacağını sanmıştım.

"Kutuyu açtığımızda güç kaynağı bizi karşılıyor;"

PSU'da CW sesi çıkmaya başladı. Double Forward'ın zararları diyelim. Garantiye göndermeyi düşünüyorum. Alacak olan kişiler için bilgilendirmek istedim.
Cızırtı sesi hoparlörümden geliyormuş, yanlış alarm. Ama bu ve bunun gibi DF kullanan PSU'larda CW ihtimali her zaman var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…