Hocam 750TL-800 TL civarına gelmiş PSU o paraya etmez 600 TL olsaydı alırdım da.Öyle mi?
Performance GD modeli topolojileriyle bile öne geçiyor.
GD>Pylon>GVII.
Hocam 750TL-800 TL civarına gelmiş PSU o paraya etmez 600 TL olsaydı alırdım da.Öyle mi?
Performance GD modeli topolojileriyle bile öne geçiyor.
GD>Pylon>GVII.
Evet, fiyatı çok arttı, şu anda XPG Pylon almak daha mantıklı görünüyor.Hocam 750TL-800 TL civarına gelmiş PSU o paraya etmez 600 TL olsaydı alırdım da.
Hocam Zalman'in kapasitorleri kotu diyenler vs. var. Bilmiyorum cok kafam karisik. Sizce ne yapayim.Evet, fiyatı çok arttı, şu anda XPG Pylon almak daha mantıklı görünüyor.
Zalman tercih edebilirsiniz, ancak ben imkanınız varken(ve de daah uygun fiyatlı iken) Pylon tercih etmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum.Hocam Zalman'in kapasitörleri kötü diyenler vs. var. Bilmiyorum çok kafam karışık. Sizce ne yapayım?
High Powerin 600W Bronze nasıldır 550 TL civarında XPG ye mi yöneleyim yoksa?Zalman tercih edebilirsiniz, ancak ben imkanınız varken(ve de daah uygun fiyatlı iken) Pylon tercih etmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Hocam yeni stok gelir ise düşer diye tahmin ediyorum.Hocam High Power Gold alacaktım 600 TL civarındaydı şimdi zamlandı 700-800 civarı olmuş siz ne dersiniz XPG alınır mı yoksa beklemeliyim mi?
Neyse siparişimi verdim hayırlısı artık.Eco Bronze modeline bakmayın bile bu bütçede. Pylon daha iyi şu anda, yeterince açıklayıcı değil mi kaç defa yazdım![]()
Hocam çabuk tükenmiş zaten dün almasaydım demek ki alamayacaktım neyse bakacağız artık.Çoğu parçada markadan çok model önemli ama PSU gibi tercihte asla şakaya gelmeyecek parça söz konusu olduğunda kendi adıma konuşayım kendini kanıtlamış marka modeli, daha bu sektöre yeni adım atmış marka modeline tercih ederim. O fiyat aralığında Corsair CV650 varken şahsen XPG Pylon 650 tercih etmezdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.