Hocam göz ucuyla reddit'te ingilizce seri numarası ve materyal yazdığımda birkaç kişinin ana kapasitör tayvan yan kapasitörler belli değil, çin olabilir şeklinde yorumlarını okudum. Doğrudur değildir çok emin değilim fakat XPG'den emin olduğum için önerdim.Corsair CX 750 siyah etiketin iç yapı bilgilerine nereden ulaştınız? Bir önceki gri etiket dediğiniz şekilde değildi bu arada ve Pylon ile yarışabilecek bir modeldi.
Bu halledileli çok oldu.
Pylon 750W güzel model de 2900 TL verilir mi? Emin değilim. Biraz uygundan halletme adına şu bile tercih edilebilir.
![]()
High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.967,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte S/N From SN20243G001301'den SN20453G025430'a kadar çağrıldığını biliyorum, yeni seriler düzeltilmiş olsa bile arkadaşa risk aldırmak doğru gelmedi.
2900 bana da uygun gelmedi, ince hesap 2100 liraya satıyordu sanırım geçen haftalarda lakin diğer önerilere güvenemedim. Attığınız high power konusunda bilgim yok, iyi diyorsanız iyidir.