XPG Pylon 650W 80+ Bronze alınır mı?

Bu siteyi de görmüştüm fakat ürünün yeni olup olmamasından ve iade konusunda sıkıntılar yaşayabilirim diye daha bilindik bir yerden almayı tercih ederim.
Hocam incehesaptan alırım. Hatta bugün bellekler de geldi. Ancak paketlemeleri biraz özensiz geliyor bana. Yine sorun edilecek ürün değil ama güç kaynağı şimdi göçük falan gelebilir diye adeksten aldım. Oldukça da güvenilir firma zaten.

Hocam vallahi başka hiçbir modeli bile düşünmüyordum. Geçen 578 lirayı gördü bu ürün. Biraz daha düşer belki son 6 ay en düşük fiyata göre parça parça topluyorum sistemi. Neyse 600 üstü olup firmalar coşunca ben de 600 gibi oldu mu hemen alacağım dedim. Gece tam yatarken webdenal da 13 lira kargoyla 595 lira mı ne oluyordu. Sabah alırım dedim şimdi 710 lira en uygun yerde. Diğer modellere de bilmiyorum ki kararsızım cidden.
Dün bende alacaktım birden 750 yi buldum alamadım Xpg nasıldır acaba?
Adeksten aldım hocam fikirleriniz için sağ olun.
Hocam nasıldır bende almayı düşünüyorum?

550W modelinden türetilmiş yapılan inceleme de. Güç kaynaklarından az çok anlıyorsanız yorum yapabilirsiniz kendinizce.
Elimden geldiğince kriterlerimin ne olacağını anladım. Burayı da okumuştum attığım linkte de kaynak olarak da verilmiş zaten. Kısaca fiyatına göre on numara güç kaynağı yorumunu yaptım kendimce. 😃

@Jang Geum'un Danji Yemeği sizin incelemeniz herhalde . Oldukça güzel ve açıklayıcı olmuş. Elinize sağlık.

Elimden geldiğince kriterlerimin ne olacağını anladım. Burayı da okumuştum attığım linkte de kaynak olarak da verilmiş zaten. Kısaca fiyatına göre on numara güç kaynağı yorumunu yaptım kendimce. 😃

@Jang Geum'un Danji Yemeği sizin incelemeniz herhalde . Oldukça güzel ve açıklayıcı olmuş. Elinize sağlık.
Kronik sıkıntısı çıkmaz değil mi? High powere göre nasıldır? Güvenilir Psu mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı