Corsair VS650 güç kaynağım vardı tıkırtı sesi ve yanık kokusu nedeniyle iade etmiştim. XPG Pylon 650W aldım 2. gün bunda da linkteki videodaki sesin biraz daha düşük hali çıkmaya başladı. Üstelik sessizlik konusunda önerilmişti. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir seslere aşırı hassasiyetim var. 2 PSU da da bu sorunu yaşamak artık psikolojimi bozdu kasayı satıp laptop alacağım neredeyse. XPG Türkiye'de servisi de yok sanırım onu da yeni öğrenmiş oldum.
En ucuz Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 1.444,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sadece giriş seviye topoloji kullanıyor diye DC to DC düzenlemeli ve kaliteli kapasitörlere sahip bir modelden vazgeçmedim ben yerinizde olsam. Ama bütçe arttırabilirseniz CM MWE Bronze var.
En ucuz Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 1.444,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Epey önerilmişti bütçeme de uyuyordu aldım ve cw sorunu hakkında şikayete denk gelmemiştim. Sanırım TR servisi de yok şimdi iade mi yapsam emin değilim peki bu ses kullandıkça artar ve çekilmez bir hal alır mı? Teknoloji şans diyorlar ama ben hep şansız taraftayım. Önerilen Cooler Master da da cw sorunu ve fan sesi sorunu görmüştüm.