XPG RAM'ler uyumlu çalışır mı?

gokolsalih

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B450 S2H
İşlemci
R5 2400G
Herkese selam. Adata AX4U300038G16A-SR30 XPG Gammix 30 DDR 4 3000 MHz 8 GB RAM belleğin yanına D30 AX4U300088g16a 8 GB DDR 4 3000 MHz RAM aldım. 2400G APU sitemim var. Sistemlerde RAM'lerin aynı olması uyumu CL değeri açısında önemli olduğu için bu iki RAM uyumlu çalışır mı?

Kodları aynı dahi olsa, kit olmayan her bellekte sorun ihtimali var. Bakarsınız, aynı kodlu bellekten almışsınız çalışmıyor. Ama alakasız bir bellek çalışabilir.
Her zaman dediğimiz gibi, teknoloji şans işi .

Eğer kit alma durumunuz varsa elinizdekini satıp direkt kit alın. Kafanız rahat olsun hocam.

Kit olmadığı sürece uyumluluk hakkında bir şey söyleyemeyiz ancak çoğunlukla çalışıyorlar.

Fiyatı uygundu aldım AX4U300038g16a 750 TL en uygunun fiyatı AX4U300088g 569 vallahi dediğiniz gibi tutarsa ne ala tutmassa muaalla

Ballistic CL15 8 GB 3000 MHz RAM kullanıyorum sistemimde bu dal gibi elimde kalmıştı tek elimde çiftleyeyimde yedek olsun diyorum ikinci el satanlara ifrit oldum 500-550 istiyorlar garanti yok fatura yok 400'e dolaptan aldım 1 hafta kargolama yapmadı alışı iptal ettim bunu gördüm aldım olmadı ikisini de satarım darlandım yani.

Son düzenleme:
Kit şeklinde almadığınız sürece eski ram elinizde kalacaktır, daha önce alan yakın arkadaşım inatla bana inanmayıp tek modül aldı ve eski rami yandı. Dual olmadığı sürecek Single ram almanızı önermiyorum.

Çalışmazsa iade edersiniz.

Sorun çıkararak sistemin boot etmesini engelleyebilir evet, ama belleklere herhangi bir zarar verebileceğini düşünmüyorum. Emin misiniz belleğin yandığına? Ya da bu nedenden yandığına?

Sorun çıkararak sistemin boot etmesini engelleyebilir evet, ama belleklere herhangi bir zarar verebileceğini düşünmüyorum. Emin misiniz belleğin yandığına? Ya da bu nedenden yandığına?
Evet yanıyor hocam aynı durumu bende yaşadım ramı kırmak zorunda kaldım, bildiğin çipleri kendini bırakmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…