Elektronik XPG Summoner 1399 TL!

Hocam monster k3 pro alayım diyorum bundan önceki monster deneyimlerinden gayet memnunum ayrıca yorumları çok iyi indirimde fonksiyonel olarak ta bana göre en iyi klavye diyebilirim eksik olarak klavye desteği plastik ama uzun kullanımda bence deriden daha iyi olur.
Ses kısma ve ses kapatma var diğerleri yok maalesef.

Hayır sadece sesi susturma ve ses ayarlama tekerleği var.
Teşekkürler fikrinizi almak isterim.

Anlamadım hocam. Monster dediğiniz hangi model?

Bu konudaki XPG mi yoksa Cooler Master SK652 mi diye sormuştum ben
Hocam monster u onermediler özellikle outemu sıkıntı diyorlar işin erbabları ısrarla xpg s. önerdiler bende onların dediğine uydum dolar etkilenmeden alacaksan al. Tt fiyatı uygun yurt dışı fiyatına göre.

Hocam monster u onermediler özellikle outemu sıkıntı diyorlar işin erbabları ısrarla xpg s. önerdiler bende onların dediğine uydum dolar etkilenmeden alacaksan al. Tt fiyatı uygun yurt dışı fiyatına göre.
XPG iyidir. Bir iki kişinin problem yaşaması ürünün kronik sıkıntılı olduğunu göstermez.

Genellikle oyun.
O zaman Summoner alın. Yazılım ya da ofis işleri için SK652 daha doğru bir tercih olur. Alınacak bir bilek desteği ile low profile oldukça ergonomik olur ancak oyun amaçlı (ses tekerleği, keycaps ve switch farkı) Summoner tercih edilir. Switch seçimine dikkat edin, daha önce hassas bir switch kullanma deneyiminiz yoksa silver tercih etmeyin, pişman olabilirsiniz.

O zaman Summoner alın. Yazılım ya da ofis işleri için SK652 daha doğru bir tercih olur. Alınacak bir bilek desteği ile Low profile oldukça ergonomik olur ancak oyun amaçlı (ses tekerleği, keycaps ve Switch farkı) Summoner tercih edilir. Switch seçimine dikkat edin, daha önce hassas bir Switch kullanma deneyiminiz yoksa Silver tercih etmeyin, pişman olabilirsiniz.

Şu an Red Switch kullanıyorum. SK652 ve XPG'de Red Switch değil mi ben mi yanlış bakıyorum?

Şu an Red Switch kullanıyorum. SK652 ve XPG'de Red Switch değil mi ben mi yanlış bakıyorum?
Switch farkından kastım tür değil marka farkıydı. Summoner için de 2 seçenek var şu anda stokta.

Switch farkından kastım tür değil marka farkıydı. Summoner için de 2 seçenek var şu anda stokta.

Bilmiyordum teşekkürler. Az önce Red Switch siparişini verdim. SK652'yi de iptal etmeyeceğim, ikisine de bir bakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı