XPG Summoner Cherry MX Red Switch Nasıldır?

mavigezegen

Hectopat
Herkese selam, arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı? Kullanıcılar yanıt verirse çok memnun olurum, Örneğin zamanla oluşan 2-3 defa basma sorunu oluyor mu? Ör: " A " tuşuna 10 defa bastıgınızda 8 defa işlemesi gibi bir sorun yaşıyor musunuz? Servisi nasıl? Üründe sorun yaşanıldıgında garanti/servis ürünün arklasında duruyor mu? 1200 TL gibi bir fiyata satılıyor ve Cherry MX olması sebebiyle dikkatimi çekiyor + bilek desteği mevcut. Alınır mı? Bilinen bir sorunu var mı kronik gibi? Cevaplar için teşekkür ederim.

Herkese selam, arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı? Kullanıcılar yanıt verirse çok memnun olurum, Örneğin zamanla oluşan 2-3 defa basma sorunu oluyor mu? Ör: " A " tuşuna 10 defa bastıgınızda 8 defa işlemesi gibi bir sorun yaşıyor musunuz? Servisi nasıl? Üründe sorun yaşanıldıgında garanti/servis ürünün arklasında duruyor mu? 1200 TL gibi bir fiyata satılıyor ve Cherry MX olması sebebiyle dikkatimi çekiyor + bilek desteği mevcut. Alınır mı? Bilinen bir sorunu var mı kronik gibi? Cevaplar için teşekkür ederim.
1 yılı geçti kullanıyorum. Arada tak çıkar yapmam gerekiyor sanırım yazılımdan kaynaklı RGB ışıkları klavye kısa yolu ile kısıp tekrar açmak istediğimde bazen oluyor. Çift basma ya da basmama sorunu yaşamadım. Hyperx keycaps ile kullanıyorum aydınlatması çok iyi oluyor.

Teşekkür ederim, peki genel olarak klavyeden memnun musunuz? Bir daha alacak olsaydın yine o klavyeyi satın alır mıydın ve tuşları nasıl? Mesela 10 defa bastıgında 10 defa da çalısıyor mu takılma yapıyor mu?

Takılma kesinlikle yok. Tepki süresi harika. Sesleri güzel. Red Switch olmasına rağmen biraz ses yapıyor bilirsiniz ki. Renk modu statik haricinde 6 adet mevcut. Birde şunu ekliyeyim enter tuşu, türkçe karakterler sonradan baskı ve oralara pek ışık gitmiyor.

Bu şekilde.

Bilek desteği çok rahat. Özellikle multimedya tekerleği çok güzel. Sesi oradan kısıp açıyorum.

Yanında sesleri susturma butoncuğu da mevcut ve çok hoş.

Dosya Ekleri

• 0B89FCB0-D9F1-44DA-9788-8B37C3487FF0.jpeg
    0B89FCB0-D9F1-44DA-9788-8B37C3487FF0.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 118

Technopat Haberler

Geri
Yukarı